přenášení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2107
10.4.06 00:12

baby, ta diskusia bola zalozena v oktobri 2005 :wink:
doteraz uz urcite neprenasa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
10.4.06 00:37

BABOO :lol: ale myslely to holky dobře… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.11.06 15:52

První mimčo jsem přenášela asi 5 dní, nervozní jsem z toho byla, ale ne zas tolik, protože se říká, že u prvního mimi je to normální, ale u druhého už jsem byla nervózní docela dost, protože jsem si říkala, že není normální přenášet druhé dítě, když vám všichni tvrdí, že u druhého to jde všechno rychleji a porody jsou kolikrát ještě dřív než je termín. Já už jsem dokonce u druhého mimča nastupovala do porodnice, na vyvolání, ale naše Áďa si to na poslední chvíli rozmyslela a ještě ten týž den jsem se (už v nemocnici) rozrodila sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.11.06 22:30

Čauky - jsem na tom podobně - termín 13.11. a pořád se nic neděje. Taktéž mi pořád někdo volá a komanduje mě, kdy už to bude - všem říkám ať si maličké přemluví. Snažím se být v klidu ale jsem taky hrozně nervní - doporučuju hodně odpočívat, občas vyrazit na krátkou procházku (s mobilem)-po cestě mimču zpívám a povídám. Jo a jestli jsi manuálně zručná tak vřele doporučuju vyšívat - sama jsem se divila ale hrozně jsem se u toho vybila a uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 08:48

Příčina přenášení?

Ahoj právě jsem se vrátila z poradny v porodnici, jsem 40+6. Všechno se jeví v pořádku, akorát se pořád nic nechystá k porodu :? Na CTG sice byly náznaky kontrakcí, ale nic jsem u toho necítila a čípek je stále stejně dlouhý jako ve 36. tt - 4 cm. Neotvírám se. Hlavička ale naléhá prý dost těsně. Mám počítat s tím, že v pátek začneme vyvolávat.
Sestřička mi nasadila brouka do hlavy, řekla mi, že pokud maminka dlouho přenáší, může to znamenat, že s miminkem něco není v pořádku nebo že špatně funguje placenta atd. Že to prostě není dobrý signál. Něco může být špatně.
Termín máme určitě vypočítaný dobře, jsem po IUI a sedělo to i s uzv ve 12 tt. Víte někdo o tom, že by příčinou přenášení byl nějaký problém na straně miminka?

• Citovat
  • Upravit
5.8.19 08:50
@Anonymní píše:
Ahoj právě jsem se vrátila z poradny v porodnici, jsem 40+6. Všechno se jeví v pořádku, akorát se pořád nic nechystá k porodu :? Na CTG sice byly náznaky kontrakcí, ale nic jsem u toho necítila a čípek je stále stejně dlouhý jako ve 36. tt - 4 cm. Neotvírám se. Hlavička ale naléhá prý dost těsně. Mám počítat s tím, že v pátek začneme vyvolávat.
Sestřička mi nasadila brouka do hlavy, řekla mi, že pokud maminka dlouho přenáší, může to znamenat, že s miminkem něco není v pořádku nebo že špatně funguje placenta atd. Že to prostě není dobrý signál. Něco může být špatně.
Termín máme určitě vypočítaný dobře, jsem po IUI a sedělo to i s uzv ve 12 tt. Víte někdo o tom, že by příčinou přenášení byl nějaký problém na straně miminka?

Sestra je kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
5.8.19 08:54

Tak jak pise @Paní Harringtonová. Nepises jestli jsi prvorodicka, tam je prenaseni velmi bezna vec. Navic se udava, ze miminko narozene 40 tt +/- az 2 tydny se nepovazuje za skutecne prenasene nebo nedonosene, ale narozene v terminu, takze bud v klidu, stresovani stejne nicemu nepomuze :hug: A neboj se ani vyvolavani, nemusi to byt horor jak se obvykle udava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.8.19 08:59
@Anonymní píše:

Sestra je skutečně blbá. Jinak sklony k přenášení jsou dané na straně matky. Já mám kluky oba rozene 42+0 a jsou jak buci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
5.8.19 09:00

Není to známka vůbec ničeho a sestra tě asi potřebovala vystrašit, abys svolila k vyvolávání. Kdyby nebylo miminko v pořádku, tak by tě domů přece nepustili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 09:04

Hlavně tam sestra není k tomu, aby sdělovala jakékoliv diagnózy. Od toho tam je jen a pouze doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 09:13

Kamarádka přenášela 10 dní, miminko už bylo hodně velké (prý kdyby to věděli předem, řekli doktoři, rodila by císařem), porod těžký, ona hodně potrhaná a miminku se zhoršila vrozená vada (o té dopředu nevěděli, bez přenášení by to prý bylo lepší), vím, že to si asi slyšet nechtěla, ale ta vada je u nich v rodině dědičná již několik generací, krom té vady bylo miminko v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
24992
5.8.19 09:15

Tak přenáší se až od 42tt+ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 09:24

Znam 3 deti narozene 41-42tt. Zkazenou vodu meli vsichni. Jeden v 5 letech porad nemluvi, strani se ostatnim, obcas agresivni. Dalsi 2 jsou taky,,jini,, oproti ostatnim. 1 chodi k psychologovi a druhy ma autismus. Nehodlala bych dite v brise mit delsi dobu, nez 38tt. Pak bych si o vyvolavacku rekla sama. Nic hroznyho to neni

• Citovat
  • Upravit
14102
5.8.19 09:25

Prenasi se od 42tt, porod v 38-42tt je stale porod v terminu. Sestra je blba. Povel k porodu dava mimino hormonalnim koktejlem, takze ty, jako matka, to stejne nicim neovlivnis (viz myti oken, cervene vino a podobny blbosti). Bud v klidu a priste mluv s doktorem, sestra nema co valit ti do hlavy kraviny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
5.8.19 09:26
@Anonymní píše:
Znam 3 deti narozene 41-42tt. Zkazenou vodu meli vsichni. Jeden v 5 letech porad nemluvi, strani se ostatnim, obcas agresivni. Dalsi 2 jsou taky,,jini,, oproti ostatnim. 1 chodi k psychologovi a druhy ma autismus. Nehodlala bych dite v brise mit delsi dobu, nez 38tt. Pak bych si o vyvolavacku rekla sama. Nic hroznyho to neni

Jo jasne, v kazdy porodnici ti porod vyvolaji na prani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky