Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Froseth taky mi tak přijde že vás chtěla posteasit at necháte vyvolat
@Anonymní píše:
Znam 3 deti narozene 41-42tt. Zkazenou vodu meli vsichni. Jeden v 5 letech porad nemluvi, strani se ostatnim, obcas agresivni. Dalsi 2 jsou taky,,jini,, oproti ostatnim. 1 chodi k psychologovi a druhy ma autismus. Nehodlala bych dite v brise mit delsi dobu, nez 38tt. Pak bych si o vyvolavacku rekla sama. Nic hroznyho to neni
Tak konečně vím, proč jsem jiná…
jsem přenošená skoro o 3 týdny, doktor na mamku „zapomněl“.
@Anonymní píše:
Znam 3 deti narozene 41-42tt. Zkazenou vodu meli vsichni. Jeden v 5 letech porad nemluvi, strani se ostatnim, obcas agresivni. Dalsi 2 jsou taky,,jini,, oproti ostatnim. 1 chodi k psychologovi a druhy ma autismus. Nehodlala bych dite v brise mit delsi dobu, nez 38tt. Pak bych si o vyvolavacku rekla sama. Nic hroznyho to neni
Takové věci ale vznikají úplně jiným způsobem než je přenášení, bože…
@Anonymní píše:
Tak to by mě fakt zajímalo, kde si myslíš, že ti ve 38 tt vyvolají porod
termín porodu je 40tt
kolik ti je, že máš takový dětinsky názor?
Pro zakladatelku. Já znám hodně přenášených i nedonošených dětí a aspoň v mém okolí mají větší problém děti nedonošené než přenášené. Byla bych v klidu a sestru vůbec neposlouchala
hodně štěstí ![]()
Do 42.tt je to v poradku, sestra je krava
moje dcera se taky porad nechystala ven a nakonec to slo rychle, neboj ![]()
Syn je přenášený, je úplně v pořádku. Ano, přenášení je riziko, ale pokud má mimčo dobré ozvy a je dobře i tobě, tak bych se nebála. Do nemocnice klidně nastup, ale do ničeho se nenech nutit pod nátlakem. Nech si vše vysvětlit a rozhodni se podle svého nejlepšího svědomí.
Rodila jsem vyvolávaně 41+1 a dítě strávilo 9 dní na jipce, protože vše bylo v pořádku ovšem se mu v nadměrném množství rozpadaly červené krvinky, kdyby se narodil dříve tento problém by nenastal v takovém rozsahu. U dalšího dítěte jsem domluvená, že rodit se bude dříve, abychom již toto riziko nemuseli podstupovat.