přenášení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
5.8.19 09:29

@Froseth taky mi tak přijde že vás chtěla posteasit at necháte vyvolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.19 09:31
@Anonymní píše:
Znam 3 deti narozene 41-42tt. Zkazenou vodu meli vsichni. Jeden v 5 letech porad nemluvi, strani se ostatnim, obcas agresivni. Dalsi 2 jsou taky,,jini,, oproti ostatnim. 1 chodi k psychologovi a druhy ma autismus. Nehodlala bych dite v brise mit delsi dobu, nez 38tt. Pak bych si o vyvolavacku rekla sama. Nic hroznyho to neni

Tak konečně vím, proč jsem jiná… :roll: jsem přenošená skoro o 3 týdny, doktor na mamku „zapomněl“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.8.19 09:42
@Anonymní píše:
Znam 3 deti narozene 41-42tt. Zkazenou vodu meli vsichni. Jeden v 5 letech porad nemluvi, strani se ostatnim, obcas agresivni. Dalsi 2 jsou taky,,jini,, oproti ostatnim. 1 chodi k psychologovi a druhy ma autismus. Nehodlala bych dite v brise mit delsi dobu, nez 38tt. Pak bych si o vyvolavacku rekla sama. Nic hroznyho to neni

Takové věci ale vznikají úplně jiným způsobem než je přenášení, bože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
5.8.19 09:44
@Anonymní píše:

Tak to by mě fakt zajímalo, kde si myslíš, že ti ve 38 tt vyvolají porod :zed: :lol: termín porodu je 40tt ;) kolik ti je, že máš takový dětinsky názor?

Pro zakladatelku. Já znám hodně přenášených i nedonošených dětí a aspoň v mém okolí mají větší problém děti nedonošené než přenášené. Byla bych v klidu a sestru vůbec neposlouchala :hug: :srdce: hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
5.8.19 10:00

Do 42.tt je to v poradku, sestra je krava :zed: moje dcera se taky porad nechystala ven a nakonec to slo rychle, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
5.8.19 10:00

Syn je přenášený, je úplně v pořádku. Ano, přenášení je riziko, ale pokud má mimčo dobré ozvy a je dobře i tobě, tak bych se nebála. Do nemocnice klidně nastup, ale do ničeho se nenech nutit pod nátlakem. Nech si vše vysvětlit a rozhodni se podle svého nejlepšího svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
5.8.19 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 11:22

Rodila jsem vyvolávaně 41+1 a dítě strávilo 9 dní na jipce, protože vše bylo v pořádku ovšem se mu v nadměrném množství rozpadaly červené krvinky, kdyby se narodil dříve tento problém by nenastal v takovém rozsahu. U dalšího dítěte jsem domluvená, že rodit se bude dříve, abychom již toto riziko nemuseli podstupovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100