Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@annett86 Vydrž, to už musí přijít každým okamžikem, ne? Co Ti řekli v porodnici? ![]()
Já to tak měla před rokem, přenášela jsem 10 dní a byla jsem z toho na hlavu. Udělala bych cokoliv, abych prcka přemluvila k odchodu
Vydrž ![]()
@Helca83
No prý budeme vyvolávat nejpozději 14.2. jako na Valentýna super dárek, ale mám doma ještě 28mesicniho kluka a ten mi dává pořádně zabrat. Babské rady typu sex, lněné semínko, maliník, schody, víno nic jsem imunní. No komu by se chtělo od maminky že ![]()
@annett86 píše:
@Helca83
No prý budeme vyvolávat nejpozději 14.2. jako na Valentýna super dárek, ale mám doma ještě 28mesicniho kluka a ten mi dává pořádně zabrat. Babské rady typu sex, lněné semínko, maliník, schody, víno nic jsem imunní. No komu by se chtělo od maminky že
Zaručeny recept- velmi teplá koupel nebo vana, a pokud mas balon tak skakani na balone, pripadne at ti na kontrole, kterou ted uz musis mit co 4 dny udelaji Haemiltonuv hmat ![]()
Koupel mám každý den a Hamiltony 2 za sebou, ale není to připravené, tak zatím nepomůže asi nic a to jsem si říkala že jako druhorodička to bude pohoda oproti prvnímu
Měla jsem to stejně u obou těhu…vždy vyvolávali. Poprvé mi to bylo jedno, podruhé jsem měla doma 16-ti měsíční dceru a bylo to obrovsky náročné. Také jsem vyzkoušela vše, bez odezvy.
U obou brzy. Na konci 41.tt. Říkali, že mám velmi pevné panevní dno a tak se s největší pravděpodobností sama neotevřu.
@annett86 Take jsem to tak mela a vyvolavalo se od 41+2 do 41+4, kdy se syn po hamiltonu narodil. Drz se ![]()
@annett86 píše:
Koupel mám každý den a Hamiltony 2 za sebou, ale není to připravené, tak zatím nepomůže asi nic a to jsem si říkala že jako druhorodička to bude pohoda oproti prvnímu
Tak ještě zkus spojit vše dohromady, po schodech chod nahoru dolu pres den, jako ja do 11 patra a zase zpatky
Večer si dej tu koupel u toho popijej svarak a zavrs to sexem. A vse si jen tak uzivej, nepremyslej ze to delas na silu..
@annett86 vyvolání, nakonec CS. Vůbec to u mě nepostupovalo. Jo a babské tady jsem taky vyzkoušela všechny a několikrát. Prostě to tak asi mělo být.
@annett86 taky jsem to tlačila silou vůle i se všemi babskymi radami, myšlenkou, touhou a až v moment, kdy jsem naprosto rezignovala, tak jsem 40+6 prirozene porodila
a ten den byl krásný, četla jsem si, dala si parádní poobedni dachanek… zkus si to trosku užit, pustit nějaký hezky film, za chvíli se dočkáš ![]()