Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Majdula83 píše:
Hmmm, zkazily jste mi ne plane nadeje![]()
Přeci je něco krásnějšího než přenášet?
100× denně odpovídat na smsky
,co jako děláš a kdy hodláš porodit
![]()
@Katka86 píše:
Přeci je něco krásnějšího než přenášet?100× denně odpovídat na smsky
,co jako děláš a kdy hodláš porodit
![]()
![]()
mas pravdu, na to se tesim celych 9 mesicu
![]()
@Majdula83 10 dní po termínu není přenášení, to je až od 15.dne po termínu
Já si to „přenášení“ taky docela dost užívám ![]()
cítím se totiž skvěle!
na pupík jsem si za těch 9 měsíců už asi zvykla a skoro v ničem mě neomezuje.
Na malou se samozřejmě moooc těším, ale klidně jí dám ještě pár dnů na fintění…já si zatím asi po sté přerovnám výbavičku nebo se půjdu opalovat na zahrádku… ![]()
Tak jen pro uzavreni, holka i kluk oba 41+3… Takze to vazne neplati ![]()
První syn se mi narodil vyvolávaně 41+5 a tedka jsem 41tt a opět přenáším kluka…
Ahojky a ja zitra nastupuju do porodnice na vyvolani porodu uz mam41+4,jsem na to zvedava…čekame kluka…
![]()
Ahoj,
obnovuji tuto diskuzi, protože mě tyhle zaručené pravdy dohánějí k šílenství… Když jsem čekala prvního, bylo mi od mé drahé švagrové řečeno, že první se vždy přenáší a druhé jde rychleji… malej chtěl na svět už ve 33tt, nakonec jsem byla ráda, že jsem ho tak tak udržela do dne před termínem. Teď čekáme holčičku a opět švagrová perlí zaručené rady, jak rozhodně nebude na termín, protože holky se přenášej
Takže bych to shrnula, že je to zřejmě tak pravdivé rčení, jako že pokud nebudete o Štědrý den jíst maso, uvidíte zlaté prasátko ![]()
@Lucille87
První holku jsem přenášela, druhá šla ven o dva týdny dřív a jsem zvědavá na tu třetí, jestli nebude pro změnu třeba přesně na termín. Tak to vyřiď švagrové, ať jí trochu pohnu s těma jejíma statistikama
.