Břicho po císaři

13473
17.4.13 19:11

Břicho po císaři

Cauky holky…mam prosbu…vy, co jste rodily cisarem…mela nektera z vas takovej pupek dva mesice po porodu??? Jsem z toho docela spatna…nejenze mam 10 kilo porad nahore a 10 cm pres boky…ale hlavne mi zustalo fakt obrovske bricho a podle vseho mam jeste rozestup brisnich svalu…jcera jsem tam nahmatala vic nez 2 cm…:-( Zmizi to jeste? Kojim, ale tim nehubnu ani gram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
17.4.13 19:17

Vydrz :kytka:.Telo se dava do kupy rok.Me prijde, ze ho mas na dva mes hezke,opravdu.brzy zacnes litat kolem prcka, ohybat se, litat po byte zvedat hracky a zase zpet k plotne atd :mrgreen:.Ja byla z toho na prasky, k tomu strie a do roka jsem byla zase jako zizala.Zkus pomalu cvicit na brisko, pujde to rychleji.Je to opravdu rozdil, jak po normalnim porodu, ale jde to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
17.4.13 19:17

Tak já u kojení nehubla, spíš ještě trochu přibrala. Začala jsem hubnout až když jsem kojení naopak omezila. A břicho jsem měla velké fakt dlouho :( Minimálně půl roku jsem se nevešla do původních kalhot, i když váhu jsem měla stejnou a ostatní míry taky. Břicho prostě zůstalo. Teď po roce už je to celkem dobrý, ale takový, jaký bylo břicho před těhotenstvím, teda ani náhodou. Vydrž, bude to lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.4.13 19:18

Jeste 3 mesice po porodu jsem nezapla zadne rifle krome tehotenskych. jeste 6 mesicu po porodu jsem nezapla ty, co jsem nosila pred tehotenstvim. :nevim: ted (skoro 8m) vypada celkem jako driv, ale bricho je povolene.
rovnou ale priznavam, ze jsem necvicila a necvicim. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edi
152
17.4.13 19:19

Po druhým porodu (první normál, druhý císař) jsem se bála velkého břicha, tak jsem si co nejdřív koupila stahovací poporodní pás, a musím říct, že super!!!
Takže tohle doporučuju, po šestinedělí jsem měla svoje džíny (což jsem takhle rychle neměla ani po prvním porodu).
Jinak jasně - cvičit, hubnout, zdravě jíst.. klasika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 19:20

Ja prave jdu zitra na gyndu, tak se zeptam i na ty svaly, zda s tim muzu cvicit…jsem z toho hotova. Vypadam, jak kdyz cekam jeste jedno :zed: A nemizi to a nemizi. Poslednich 14 dnu zadna zmena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
17.4.13 19:21

Kojením jsem zhubla jen velmi postupně, nejvíc jsem zhubla právě také po kojení.. S rozestupem se nedá nic dělat.. kromě operativního řešení, ale zkus se pozeptat u lékaře, jestli to opravdu je.. Super je kalanetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 19:21

@Edi Hele to ja se do dzin vejdu…sice jsem v tom ukrutne narvana, ale vejdu a i je zapnu…ale to bricho! Sirsi zadek by mi tak nevadil, jako tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.4.13 19:34

Ahoj, 2 měs po akci jsem to měla podobně. teď se to trochu hejblo, ale břicho pořád mám a pár kilo taky…vydrž. a měla jsem to tak, že po rychlym úbytku v prvích dnech se to hubnutí úplně zastavilo…a hejblo zas až po tři měs…s tim cvičenim ale pozor, pokud máš rozestup břišních svalů, tak kalsickým posilováním břišních svalů to jen zhoršíš. začni určitě jen šikmý a radim navštívit fyzioterapeuta, naučí tě správný cviky aby se břicho zpevnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.4.13 19:35

Kamárádce po císaři zůstali rozestoupené svaly. Už je to rok s čtvrt od porodu a bohužel jí to zůstalo. Byla u doktora a ten jí řekl, že jedině plastiku (uhradí pojišťovna). Tak nevím :nevim: já rodila také císařem a břicho se mi vrátilo do normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.4.13 19:35

Jsem 3tydny po porodu a mam dole 15kg, ale bricho je jak bazen, takze musim zpevnovat o 106

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
17.4.13 19:38

Platika není většinou nutná…pokud říkáš 2 cm…ale znala jsem maminku, co si do břicha dala pěst:(:( rozestup jde upravit, ale fakt je důležitý správný cvičení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.4.13 20:01

Já jsem byla po třech měsících na své původní váze 53 kg. Ale každá to máme jinak, chce to trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
17.4.13 20:02

Dva měsíce je fakt málo, to jsem se teprve začala cítit trochu normálně a nebolestivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
17.4.13 20:17

Holky a jak se ten rozestup pozná? to jsou nějaký příznaky? Protože já mám břicho ještě větší než zakladatelka, a je to víc než 7m po sekci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí