Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@JaniceB píše:
@Reinka Krasnej pupicek! Urcite se ti to podari i podruhy!!! Kdyz toslo jednou, pujde to zase! A verim, ze me snad taky…
No, zrovna včera jsem měla depku, že to, co mám teď nemůžu přece nikdy dát dolů, tak jsem se hrabala ve fotkách a našla tohle, tak mě to tak trochu uklidnilo
Ale vím, jak jsem byla nešťastná, musela jsem kupovat nový (větší) oblečení ![]()
Musí se chtít a něco pro to udělat a půjde to
třeba to bude chvíli trvat, ale to břicho taky nenarostlo ze dne na den, že
Držím pěsti, ať se ti to podaří
![]()
@Reinka Diky…budu se snazit:-))) Nejhorsi bude asi dostat k sobe ty svaly a shodit ten spek…kterej tam mam teda poradnej…
To je ta Nutellka:-)
Holky…tak mi ten pas prisel a je mi malej!!! Sakra! Tak kdo by mel zajem, prodam! Napiste mi kdyztak SZ. Je to velikost XS.
Kdyz se nikdo neozve do zitrka, zapracuju na vymene za vetsi…krucis… ![]()
Příspěvek upraven 25.07.13 v 17:30
Holky tak jsem se dneska ptala na gynde sveho dr. rikal ze „rozjete“ svaly ma zena i po normalnim porodu, u cisare je pry vyhoda v tom ze ty brisni svaly se snazi co nejvic sesit k sobe, pak to pry chce nosit stahovaky, a pozdeji cvicit. Trva to dele nez se to da dohromady, takze zakladatelko stahuj a vyckej. Jinak já mam tento stahovak http://www.levne-korzety.cz/…-p-2220.html a nosila jsem ho asi 3mesice
@Ajinka91 Tak presne ten jsem nosila taky a me teda nepomohl…stahuje malo ![]()
@JaniceB me zase jo, fotka je dukaz, pred porodem jsem mela o 55cm vetsi obvod, koupila jsem si elko, musela jsem ho zapinat v leze, jinak jsem ho nezapla, a jeste mi chybi 8cm k puvodnimu obvodu, po tech 3mesicich jsem mela -35cm a to se mi po proodu zmensilo jen o 10cm
@Ajinka91 No tak ja mela pred otehotnenim v pase 59 cm…v tehotenstvi asi 130cm
Ted mam neakych 85 cm…ale to asi nebude zasluha zrovna tohohle pasu. Taky zalezi, zda rano nebo vecer…vecer jsem jak balon…A ja do toho lezla do zapnutyho…normalne jsem to natahla jak fusekli…ale moc to nestahovalo. To ten na tu diastazu stahne uplne.