Břicho po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
17.4.13 20:19

Tý jo, tak mě bříško po císaři splasklo tak za týden :think: Ale uvidíš, u každýho je to asi individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
17.4.13 20:20

@JaniceB myslím že na dva měsíce po porodu je to o. k. mě doktor řekl už po šestinedělí že jestli se cítím můžu pomaloučku začít cvičit. kamarádka fitness trenérka my ale říkala že po císaři se ty spodní svaly už nikdy nevrátí úplně tak jak byli. Vydrž a zkus cvičit, hodně pomáhá pilates, protože tam jde o cviky z hloubky a to je potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 20:25

@Alka Neblbni…to fakt? Lehni na zem na zada. zatni svaly a sahni si na bricho v miste nad a pod pupkem. Nemela bys tam nahmatat mekka mista, kde neni citit zatnuty sval. /ja nahmatam okraje tech zatatych svalu…nejsou proste u sebe jak maji byt/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 20:25

@Nikka77 No ono hlavne i ten rozestup tech svalu nedovoli, aby se bricho smrsklo zpet…takze to je tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.4.13 20:27

Hele, já jsem 5 měsíců po císaři, břicho jako dřív tedy nemám a to vůbec neřeším strie. Ale pomalu se to dává dohromady. Nikdy jsem necvičila, ale vzhledem k tomu, že mám vše jen v povoleném břiše, i když jsem na předtěhotenské váze, postava je prostě jiná. Po CS jsem nemohla 3 měsíce cvičit vůbec, pak jsem začala pomalu na míči, doporučila mi to gynekoložka a začíná to být znát, tak neboj, bude líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 20:32

No jo…jenze podivejte, jak jsem vypadala pred porodem…tohle je teda fakt sila. Byla jsem zvykla cvicit a byla jsem fakt hubena. 164 cm a 52 kg…ted mam fakt 65 a jsem cela rozkydla a ten pupek se opravdu nestahuje a i matka mi rekla, ze to normalni neni, ze vypadam jak v 5 mesici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.4.13 20:39

@JaniceB Dej tomu čas, hlavně neblbni s dietama, když kojíš, co bych za to dala, kdybych mohla plně kojit. Nestresuj se, začni s tím něco dělat až po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 20:43

@ewca85 Tak snad mas pravdu… a co u tebe? Kojeni se nezdarilo? Ja zatim kojim, ale vim, ze podelat se to muze kdykoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
17.4.13 20:44

@Nikka77 no jo, jenže ty jsi skoro žádný břicho ani neměla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 20:46

@Jindřiška7 No nemela…tak prave ted jsem v soku, ze vypadam jak pred porodem a nelepsi se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
17.4.13 20:48

@JaniceB ta poznámka byla na Nikku :D ale je pravda, že když vidím tu fotku, tak jsi břicho měla pěkný před těhotenstvím, takže věřím, že tě to teď štve, jinak já jsem taky po sekci 15 měsíců a pořád mám vytahaný břicho, ale já jsem lenoch a necvičím, ale budu muset :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.4.13 20:54

@JaniceB No, tak částečně je to asi genetický, ani máma ani babi neměly dost MM a pak taky „dobrá“ rada pediatričky v šestinedělí, že malý pláče, protože má bolebřich a ať ho kojím 15 min. po třech hodinách, přitom to moje nebožátko bylo hladový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 20:54

@Jindřiška7 No ja si hlavne rikam, jestli je vubec realny, ze to treba do roka zmizi…kdyz budu smet cvicit…nechci vypadat jak tehotna porad. :zed: Myslis, ze to je tou sekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
17.4.13 21:07

@JaniceB já myslím, že ta sekce na to má určitě nějakým způsobem vliv, to tělo se z toho vzpamatovává jinak a pomaleji než po přirozeném porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.4.13 21:13

@Jindřiška7 No tak snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie