Břicho po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
17.4.13 21:13

Já měla břicho před porodem krásně ploché, žádný špek a teď 11 měsíců po porodu ještě pořád když si sednu, tak mi přes kalhoty trochu visí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.4.13 12:50

Já jsem po císaři tři měsíce a břich mám podobnej :cert: a už ani nedoufám, že bude líp :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
18.4.13 13:03

Já jsem 10 týdnů po císaři a taky mám pořád pupek jak v sedmým měsíci, ´minulý týden jsem byla na prohlídce na gyndě a doktor mi říkal, že můžu začít cvičit a prý maximální zátěž a že prý nemám rozestup (prý ani nemůžu, že mám svaly sešitý) tak jsem na něho nechápavě koukala :nevim:

stahovací pás jsem nosila 6 týdnů po porodu a moc tot teda nepomohlo, jen nebyla ta cejcha tak vidět v kalhotách a v tomhle teple už nepřichází pás v úvahu :poblion:

takže od včera jsem zahájila pravidelné 2krát denní cvičení a počítám s tím, že za měsíc už musí být vidět nějaký výsledek… koukni na tyhle stránky, je tu naprosto perfektní a hlavně účinný cvičení :palec:
 www.rutina.cz/…-kazdeho-p17

jinak mám stále 10kg nahoře(pod prsy to začíná a v půlce stehen končí)

rozestup se pozná tak, že si lehneš na záda a pokrčíš nohy a sáhneš si pod pupík a pokud tam cítíš mezeru (rozestup) tak to je ono… v takovém případě se musejí nejdříve posilovat šikmé břišní svaly, které pomohou ten rozestup stáhnout zpět k sobě a platí, že co se nespraví do roka, se nespraví už nikdy :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
18.4.13 19:39

@chozin A…tak to jsme na tom stejne…ja dneska byla na prohlidce a rozestup nemam. Nicmene zadna maximalni zatez pry ani nahodou a cvicit jen sikme svaly zatim…dostala jsem vynadano, ze jsem necvicila na panevni dno…ale nam o tom nikdo nerekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
18.4.13 19:45

@chozin Tak to sviceni mi prijde dost drasticky teda na bricho…jeste brzo asi na takovy veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
18.4.13 20:48
@Jindřiška7 píše:
@Nikka77 no jo, jenže ty jsi skoro žádný břicho ani neměla :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.4.13 20:53

Ahojky. Já mám taky rozestup. Čekám na plastiku jak na smilování. Jsem po třech cs, 4 dětech :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.4.13 20:56

Mě doktorka říkala že na rozestup vám cvičení nepomůže. Že to trochu zlepším, ale ten rozestup jde napravit jen chirurgicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
18.4.13 22:21

@kralicinka1 Jo jo…to mas pravdu…ale ja ho prej nakonec nemam…takze jsem tam hmatala blbe asi nebo nevim…takze cvicim od dneska 30 minut denne na sikme svaly a rotacni disk. Uvidime, zda to bvude mit vysledky nejake…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
19.4.13 12:30

Ahoj, jsem taky po císaři (už teda 15 měsíců). Hned po porodu jsem měla břicho skoro jak před těhotenstvím. Nabraných 12 kilo jsem měla 4 měsíce po porodu hned dole (7kg jsem nechala v porodnici, pak už to šlo nějak samo). Jsem hodně překvapená z úvodní fotky zakladatelky-tím asi že mě se to nestalo, tak mě ani nenapadlo, že k něčemu takovému vůbec dochází, že se děloha nedokáže až takhle moc zavinout nebo že se rozestoupí svaly. Zakladatelce a i všem vám ostatním maminkám přeji, ať se vám co nejdříve podaří být zase co nejblíže své původní postavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
19.4.13 13:19
@JaniceB píše:
@chozin Tak to sviceni mi prijde dost drasticky teda na bricho…jeste brzo asi na takovy veci…

já cvičím už 3 den ty cviky, co jsem dávala odkaz a musím říct, že dobrý!!!
Dělám jenom ty, na které se cítím - některý jsou opravdu mazec, taky se necítím na všechno :think:
ale na těch stránkách si najdeš i cviky na nohy, ruce, prsa i pánevní dno… nemusíš cvičit všechno, ale je to dobrý začátek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
19.4.13 15:11

Já po prvních třech těhotensvích taky bříško krásně vyspravila cvičením. Tomík ale měl 4300 a dal mu zabrat. Takže i když cvičím tak mi rozestup zůstal. Taky převis a strie- fakt hrůzaaaaa:-)
je to jak píšete- to břicho je takové jiné. Jako by tam byla upřostřed díra. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
19.4.13 17:16

@Marcelka146 Tak to patris k tem stastnejsim maminkam…ja podle vcerejsi kontrole na gynde mam delohu zavinutou, takze tohle uz jsou jen povolene svaly a kuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
19.4.13 20:56

@JaniceB
Je pravda, že já teda měla hodně malý břicho v těhotenství, ale fakt mě to udivilo. No teď se jen obávám, když už teď o takovém problému vím, aby se mi to třeba taky nestalo někdy při dalším těhotenství. No tak přeji ať to cvičení zabere a jsi co nejdříve fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.4.13 21:42

Ahoj, ja jsem po cisari 10mesicu. Pred otehotnenim jsem mela o 15kg mene a na brise kosticky :lol: po porodu moje bricho bylo stejne, jako to tvoje, chodila jsem na rehab kvuli zadum a primar mi kontroloval i pupek.mela jsem kylu a zhmozdene svaly kolem jizvy jeste pul roku po porodu! Potom se vse zacalo pomalicku lepsit, kyla se zatahla, zhmozdeni se vstrebalo. Zacala jsem cvicit a ted uz mam pocit, ze brisko uz je celkem ploche, to co nyni dela muj pupek je jen regulerni spek :lol: a s tim uz se da vzdycky neco udelat, ne? Ber v potaz, ze mas brzy po porodu a taky mas 10 kg navic, takze se nediv, ze mas pupik, neboj, do roka to bude ok :* dej tomu cas, posilovanii bricha bych zatim toli nehrotila, spis se zamer na shazovani kil obecne zdravym pohybem venku s kocarkem a zdrave jez :dance: jo a bd v klidu, videla jsem mnohem horsi bricha!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí