Zítra jdu na vyvolání

2183
19.4.13 07:26

zítra jdu na vyvolání

Ahoj všichni, zítra mě čeká vyvolání porodu kvůli mým velkým otokům. Mám hrozný strach :( první syn šel také vyvolaně a nedopadlo to nejlíp. Celou noc jsem nespala. Myslela jsem, že teď půjde všechno přirozeně a ono nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
19.4.13 07:27

Ahoj kočko :hug:
Zkušenost nemám…ale MOC ti držim palce a budu na tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.4.13 07:30

@Izzz jéé děkuju a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.4.13 07:34

@chelsea001 někde kolem ovulace asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.4.13 07:39

Aha tak to budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.4.13 07:39

Ahojky, ja mela taky vyvolavany porod, trval dlouho, ale mala byla v poradku. Treba to tentokrat pujde lip, kdyz uz to bude druhy porod. Preju hodne stesti, sil a rychly porod, mysli na to, ze uz brzy budes mit prcka u sebe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.4.13 07:41

Jsem rodila taky vyvolávaně, šla jsem do porodnice jako na popravu :lol:. Ale aspoň to šlo na prvorodičku dost rychle a bez komplikací. Držím palce! BTW já jsem noc před tím spala jako dudek, jsem asi tušila, že je to poslední noc, kdy se vyspím :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.4.13 07:45

@chelsea001 malá byla vyvolávaná - prý po termínu.. Měla jsem MS i v těhotenství, předtím zmatek a zpoždění a podle ultrazvuku jsem byla ve 41+6, podle toho prý nejpřesnějšího ve 12tém týdnu dokonce 42+4 ale dodnes tomu nevěřím, malá měla normální váhu - tři a půl kila a já byla zavřená a bez jakýchkoliv poslíčků.. Tak kdoví jak to bylo..
Trochu jiná situace, ale vyvolání bylo naprosto v pohodě - ráno tableta, ve 13 prdli vodu, pak mě teda trošku přešel humor, za dvě hodiny mi nabídli epidurál, po něm jsem se okamžitě otevřela a začaly tlaky a malá byla v 16 hod venku.. Po 18 hod už jsem s ní byla celkem vysmátá na pokoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.4.13 07:46

Ahoj Chelsea,

mne vyvolavali porod, dostala som prvu tabletu o 19.30 hod vecer a mala sa narodila o 23,19 :palec:
Bolesti sa dali zniest, nemozem porovnavat s prirodzenym nevyvolavanym porodom, ale nestazujem si, rada spominam na ten den.
Zelam vela stasticka a hl.nech ste vporiadku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
19.4.13 07:46

Ahoj já byla vyvolávaně a se vším všudy hodina a půl. V bolestech tři čtrtě hod. Tak ať to máš taky tak tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.4.13 07:47

@gabriela82 díky :kytka: přesně tohle potřebuju, já už jsem na prst otevřená, tak nevim jak to budou dělat u mě. Minule mi taky dávali tablety, dostala jsem asi 4 a nic, na mě asi nepůsobí nebo nevim. Četla jsem, že taky rovnou trhají vodu.Tak nevim co mám tentokrát čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
19.4.13 07:48

Ahoj já měla vyvolávaný oba porody. Jeden kvůli přenášení a malý se mě přidusil a druhý jsem už chtěla sama kvůli strachu z vyvolávání. Podruhé to šlo všechno jako pomásle, po píchnutí plodovky byla malá za 2 hodiny na světě. Jestli můžu poradit nedávej si epidurál a vlez do sprchy. Já byla va sprše třičtvrtě porodu a teplá voda je moje kamarádka celý život, ale po porodu je ta nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.4.13 07:48

Zítra sem budu průběžně podávat info jak to probíhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
19.4.13 07:49

Kvůli strachu z přenášení-omlouvám se za zmatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
19.4.13 07:50

:kytka: Držím palce. Měla jsem vyvolávaný porod a nemůžu si stěžovat, byl rychlý a naprosto bezproblémový. ;) Tak nestresuj, bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí