Přeplatek daně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20149
1.4.19 18:36
@Anonymní píše:
Mne by zajímalo, jestli mi můžou peníze nevratit, protože jsem uvedla jiný účet, než jaký mají oni v databází. Je to na OSVČ a dnes mi s touto vyhruzkou volala paní úřednice, ze je potřeba osobně přijít. Nedává mi to smysl, přece v oficiální žádosti odeslané přes datovku jsem jasné účet uvedla. Setkal jste se s tím někdo? Rozhodne se mi tam nechce chodit a něco řešit, bezdůvodně… :cert: poraďte prosím jak na ni…

UTFG: https://www.financnisprava.cz/…-danove-8917

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.19 19:03
@eumedon píše:
UTFG: https://www.financnisprava.cz/…-danove-8917

Dekuju :oops: tohle jsem fakt nevěděla.. no co se sa dělat. Vyřešíme, díky ta informaci :lol:

• Citovat
  • Upravit
11923
1.4.19 19:07
@Anonymní píše:
Mne by zajímalo, jestli mi můžou peníze nevratit, protože jsem uvedla jiný účet, než jaký mají oni v databází. Je to na OSVČ a dnes mi s touto vyhruzkou volala paní úřednice, ze je potřeba osobně přijít. Nedává mi to smysl, přece v oficiální žádosti odeslané přes datovku jsem jasné účet uvedla. Setkal jste se s tím někdo? Rozhodne se mi tam nechce chodit a něco řešit, bezdůvodně… :cert: poraďte prosím jak na ni…

nijak, dojdi tam. Má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
1.4.19 19:08

Aha, už napsal eumedon i s odkazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
1.4.19 20:13
@Anonymní píše:
Dekuju :oops: tohle jsem fakt nevěděla.. no co se sa dělat. Vyřešíme, díky ta informaci :lol:

Nemusis nikam chodit, kdyz mas datovku. Posli pres ni oznameni o zmene registracnich udaju, kde vyplnis novy ucet a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.21 18:57

Ahoj chci se zeptat, poprvé podávám daňové přiznání, mám z toho hlavu v pejru :D Účetní mi vypočítala přeplatek. Chci se zeptat, složenka přijde normálně poštou do schránky nebo to je doporučeně? Ptám se, protože tam mám uvedenou adresu trvalého bydliště, ale bydlím v jiném městě, tak abych pak případně nemusela rychle jet k rodičům. Vím, že to řeším s předstihem, ale chci v tom mít jasno :)

• Citovat
  • Upravit
8521
16.3.21 19:08

Obyčejné psaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.21 19:14
@Hanula1212 píše:
Obyčejné psaní.