Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Mne by zajímalo, jestli mi můžou peníze nevratit, protože jsem uvedla jiný účet, než jaký mají oni v databází. Je to na OSVČ a dnes mi s touto vyhruzkou volala paní úřednice, ze je potřeba osobně přijít. Nedává mi to smysl, přece v oficiální žádosti odeslané přes datovku jsem jasné účet uvedla. Setkal jste se s tím někdo? Rozhodne se mi tam nechce chodit a něco řešit, bezdůvodně…poraďte prosím jak na ni…
@eumedon píše:
UTFG: https://www.financnisprava.cz/…-danove-8917
Dekuju
tohle jsem fakt nevěděla.. no co se sa dělat. Vyřešíme, díky ta informaci ![]()
@Anonymní píše:
Mne by zajímalo, jestli mi můžou peníze nevratit, protože jsem uvedla jiný účet, než jaký mají oni v databází. Je to na OSVČ a dnes mi s touto vyhruzkou volala paní úřednice, ze je potřeba osobně přijít. Nedává mi to smysl, přece v oficiální žádosti odeslané přes datovku jsem jasné účet uvedla. Setkal jste se s tím někdo? Rozhodne se mi tam nechce chodit a něco řešit, bezdůvodně…poraďte prosím jak na ni…
nijak, dojdi tam. Má pravdu.
@Anonymní píše:
Dekujutohle jsem fakt nevěděla.. no co se sa dělat. Vyřešíme, díky ta informaci
Nemusis nikam chodit, kdyz mas datovku. Posli pres ni oznameni o zmene registracnich udaju, kde vyplnis novy ucet a je to.
Ahoj chci se zeptat, poprvé podávám daňové přiznání, mám z toho hlavu v pejru
Účetní mi vypočítala přeplatek. Chci se zeptat, složenka přijde normálně poštou do schránky nebo to je doporučeně? Ptám se, protože tam mám uvedenou adresu trvalého bydliště, ale bydlím v jiném městě, tak abych pak případně nemusela rychle jet k rodičům. Vím, že to řeším s předstihem, ale chci v tom mít jasno ![]()