Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim, porad se diskutuje o vratkach z fu a ja nevim koho se to tyka.. Maminek ktere pracuji nebo vsech na materske a rodicaku? Vim ze je to blby dotaz ale jsem zmatena, dekuji
@denisa10011 teď kterým vznikl přeplatek daně. Může to být kdokoli.
@Dermabion no a jak zjistim jestlibi me, memam zadnej vedlejsi prijem
Týká se to těch, kteří si samostatně podávali daňové přiznání a kteří na zálohách zaplatili více, než byla jejich skutečná povinnost za loňský rok (a požádali o vrácení tohoto přeplatku).
Vyplňuješ daň přiznání a tam vidíš svou celkovou daňovou povinnost. Pokud ti ho dělal zam měl by ti již přeplatek přijít.
@Saatine no jasně jinak ti ten přeplatek nevznikne. Byť mi letos vznikl jen díky dovolené, kterou mi zam po mateřské proplatil. Ale na přeplatek pořád čekám.
Muze jej uplatnit na dite i prarodic ktery pracuje, pokud bydlite v jedne domacnosti,…nekteri o tom nevi a znama co ma dve deti a je na RD tak za 3 roky zbytecne prilsa skoro o 100 000 kč…
@Anonymní píše:
Muze jej uplatnit na dite i prarodic ktery pracuje, pokud bydlite v jedne domacnosti,…nekteri o tom nevi a znama co ma dve deti a je na RD tak za 3 roky zbytecne prilsa skoro o 100 000 kč…
já myslím že nepřišla může si podat až 3 roky zpětně
Kdyz bracha ma splatnost 3.5 na slozenku a ja 3.5 na ucet tak to budem mit kdy diky za info
Kdyz my dane byly poukazane na ucet 24.4 se splatnosti 3.5. Tak my to prijede az 3.5 nebo muze i driv?
@rakosnicek9 píše:
já myslím že nepřišla může si podat až 3 roky zpětně
pouze rok zpetne ![]()
@Anonymní píše:
pouze rok zpetne
Letos jde podat přiznání za 2014, 20015, 2016.
Zdravím, nenašla by se tu účetní, co by byla ochotná mi zkontrolovat daně? Známá co mi je dělala se mnou přestala komunikovat ![]()