Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak přišlo nejspíše vyrozumnění o přeplatku poštou, ne? Člověk dnes dokáže být v šoku z každé hlouposti.
@Tamara83 ano doslo že vyplatili tolik a tolik a nevím proč nikdy mi to poštou nedošlo.
@Anonymní píše:
@Tamara83 ano doslo že vyplatili tolik a tolik a nevím proč nikdy mi to poštou nedošlo.
A neni to nehodou protoze si mela nekde dluh a cast poslali tam?
@j.a.n.i1 píše:
A neni to nehodou protoze si mela nekde dluh a cast poslali tam?
S tím jsem se setkala v širší rodině, asi tři roky zpátky. Ten dopis byl jednoznačný. Bylo tam jasne napsáno, jakou částku, kam a proč, zasílají, z jakeho duvodu. Určitě by dotycny nezakladal diskuzi, že je obsah dopisu nejednoznačný a ze nerozumí jeho obsahu-ze je z neho v šoku.
Dle mě dopis chodí pouze, kdyz je ten daňový přeplatek poslán jinam, nejcasteji na uhradu dluhu pri exekuci.
@Jana206 58 tisíc mi vyplatili na můj účet dluhy nemám a psalo se ze mi vyplatili tolik a tolik. Tak sem v šoku nebo mi nikdy dopis nedošel teď poprvé.
@Anonymní píše:
@Jana206 58 tisíc mi vyplatili na můj účet dluhy nemám a psalo se ze mi vyplatili tolik a tolik. Tak sem v šoku nebo mi nikdy dopis nedošel teď poprvé.
Pokud ty peníze byly vyplaceny, tak kde je problém ![]()
@Jana206 v tom že sem obdržela dopis z financaku že mi vyplatili peníze a nikdy mi dopis o tom nepřišel že sem měla preplatek. Tolik a tolik.
Jak se přesně jmenuje ten dopis? Co je přesně uvedeno v odůvodnění? „Dopis“ se posílá v případě, že FÚ nevyhovuje žádosti plně. Např. převede část přepatku na dluhy nebo je vrácená částka jiná než ta, která je uvedena v žádosti o vrácení přeplatku. Pokud FÚ vyhovuje plně, pak si rozhodnutí neposílá.
Dobrý den, došel mi dopis ohledně že mám přeplatek na dani ten co mi byl vyplacen na účet co to znamená? Měl taky někdo dopis? A že mu byl i přiznám a dostal tolik a tolik. Sem v šoku co to je nikdy mi nikdo tak nic nepsal.