Přepravní společnosti

Tunrida
4.1.17 07:58

Přepravní společnosti

Dobré ráno :mavam:
Potřebuji poslat balíček. Vzhledem k ceně a taky počasí se mi nechce vyjíždět na poštu. Zadával jsem tedy balík do různých kalkulátorů atd. Všude mi ale hlásí, že si balíček vyzvednou nejdříve zítra. Já měla za to, že když si jeden den objednám přepravu, tak to ty přepravní společnosti i ten den sváží. Jak to, prosím, je? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
4.1.17 07:59

Samozřejmě, že musíš objednat den předem. nelze objednávat ráno v 8h a čekat, že ti přijede kurýr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: papíry má na svozy již kurýr dávno u sebe a vyjíždí na trasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.1.17 08:07

Tento problém jsem řešila zrovna včera..s PPL musíš mít smlopuvu, jinak máš smůlu..DPD to samé a ještě to trvá docela dlouho, než se vše vyřídí, takže jsem volila Českou poštu. včera objednala a dneska mi pro balíček přijedou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.1.17 08:09

A tak jak je mozny, ze kdyz ted pujdu a objednam si neco, tak to budu mit zitra rano doma?

• Citovat
  • Upravit
29350
4.1.17 08:10

@Tunrida ne, ten den ti to opravdu nevezmou… na druhý den bez problémů, platí se předem… zkus to tady… http://www.chytrybalik.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.1.17 08:11
@Tunrida píše:
A tak jak je mozny, ze kdyz ted pujdu a objednam si neco, tak to budu mit zitra rano doma?

protože eshopy mají smlouvy uzavřené dopředu, neřeší každou jednotlivou zásilku a prostě vezmou dnešní objednávky a odešlou je dnes… zatímco ty s žádnou společností smlouvu nemáš, tak k tobě ani automaticky každý den nejezdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.1.17 08:12

@Tunrida u firem je to jiné - svoz je večer a v noci přeprava, ráno rozvoz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.1.17 08:13
@Tunrida píše:
A tak jak je mozny, ze kdyz ted pujdu a objednam si neco, tak to budu mit zitra rano doma?

Protoze ten eshop ma s nimi smlouvu :mrgreen: taky ji mam a prijedou mi ba zavolani ten den. I bez papiru. Ale bez smlouvy den predem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.1.17 08:15

No nic, tak vytahnu skutr a pojedu teda na postu.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
4.1.17 09:52

Já ráda posílám přes fofrcz.cz
zatím nejlevnější co jsem našla a spokojenost..ale opravdu objednávka den předem:o) pokud na to tak spěcháš, raději přepravní firmy, než pošta:o) známe poštu..dneska podáš, zítra hledají, pozítří pošlou, popozítří najdeš ( možná ) lístek ve schránce a do týdne máš možná doma:o)) takhle přijede firma až domu, vezme balík a další den je doručený

• Citovat
  • Upravit
54
12.8.17 13:42

Ahoj, prosím nevíte o nějaké společnosti co dělá přepravu těžkých nákladů? Nejlépe z Ostravy a okolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.8.17 13:14

@Leni85 Vím že manžel často spolupracuje se Sander support, zkus jim zavolat a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.8.17 16:59

Jana852 - Nevíš jak to u toho Sanderu vychází cenově? Nechci za to zase platit balík :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
15.8.17 14:53

Jako cena je v tomhle případě relativní. Ptala jsem se manžela a říkal že za cenu Sanderu jinde kvalitnější přepravu neseženeš. Prý jsou sice levnější společnosti ale tam už je vyšší riziko poškození, prodlev apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.8.17 15:30

Dobře, mockrát děkuju za radu :) Půjdu to teda zkusit zařídit k tomu sanderu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie