Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Samozřejmě, že musíš objednat den předem. nelze objednávat ráno v 8h a čekat, že ti přijede kurýr
papíry má na svozy již kurýr dávno u sebe a vyjíždí na trasu
Tento problém jsem řešila zrovna včera..s PPL musíš mít smlopuvu, jinak máš smůlu..DPD to samé a ještě to trvá docela dlouho, než se vše vyřídí, takže jsem volila Českou poštu. včera objednala a dneska mi pro balíček přijedou ![]()
A tak jak je mozny, ze kdyz ted pujdu a objednam si neco, tak to budu mit zitra rano doma?
@Tunrida ne, ten den ti to opravdu nevezmou… na druhý den bez problémů, platí se předem… zkus to tady… http://www.chytrybalik.cz/
@Tunrida píše:
A tak jak je mozny, ze kdyz ted pujdu a objednam si neco, tak to budu mit zitra rano doma?
protože eshopy mají smlouvy uzavřené dopředu, neřeší každou jednotlivou zásilku a prostě vezmou dnešní objednávky a odešlou je dnes… zatímco ty s žádnou společností smlouvu nemáš, tak k tobě ani automaticky každý den nejezdí…
@Tunrida u firem je to jiné - svoz je večer a v noci přeprava, ráno rozvoz ![]()
@Tunrida píše:
Protoze ten eshop ma s nimi smlouvu
taky ji mam a prijedou mi ba zavolani ten den. I bez papiru. Ale bez smlouvy den predem ![]()
Já ráda posílám přes fofrcz.cz
zatím nejlevnější co jsem našla a spokojenost..ale opravdu objednávka den předem:o) pokud na to tak spěcháš, raději přepravní firmy, než pošta:o) známe poštu..dneska podáš, zítra hledají, pozítří pošlou, popozítří najdeš ( možná ) lístek ve schránce a do týdne máš možná doma:o)) takhle přijede firma až domu, vezme balík a další den je doručený
Ahoj, prosím nevíte o nějaké společnosti co dělá přepravu těžkých nákladů? Nejlépe z Ostravy a okolí ![]()
@Leni85 Vím že manžel často spolupracuje se Sander support, zkus jim zavolat a uvidíš ![]()
Jana852 - Nevíš jak to u toho Sanderu vychází cenově? Nechci za to zase platit balík ![]()
Jako cena je v tomhle případě relativní. Ptala jsem se manžela a říkal že za cenu Sanderu jinde kvalitnější přepravu neseženeš. Prý jsou sice levnější společnosti ale tam už je vyšší riziko poškození, prodlev apod.
Dobře, mockrát děkuju za radu
Půjdu to teda zkusit zařídit k tomu sanderu
Dobré ráno

Potřebuji poslat balíček. Vzhledem k ceně a taky počasí se mi nechce vyjíždět na poštu. Zadával jsem tedy balík do různých kalkulátorů atd. Všude mi ale hlásí, že si balíček vyzvednou nejdříve zítra. Já měla za to, že když si jeden den objednám přepravu, tak to ty přepravní společnosti i ten den sváží. Jak to, prosím, je?