Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím.
Najdu tu někoho kdo se hojí keloidem ale má tetování?
Mám zatím dve, jedno na předloktí a druhé za krkem, obě v pohodě už více jak dva roky, ale chtěla bych jít na rameno a toho se už trochu obávám.
Díky.
@Chadimka ano. Mam dvě na zádech - oboje na páteři - jedno v horní a druhé ve spodní části. Bez problému
Nedávno jsem byla na tetování a v dotazníku tam byla otázka na tyto jizvy. Tak raději upozornit tatera.
@bublinek Jojo,, já už dvě kerky mám, ty jsou v pohodě a Tater ví že se mi jizvy hojí takhle, ale rameno je na keloid víc nebezpečný, proto se ptám, zda má někdo zkušenost ![]()
@Chadimka píše:
@bublinek Jojo,, já už dvě kerky mám, ty jsou v pohodě a Tater ví že se mi jizvy hojí takhle, ale rameno je na keloid víc nebezpečný, proto se ptám, zda má někdo zkušenost
OK
Ja mam keloidy na usich a ramenu, tetovani na noze (asi 5 let) a dobry. Chtela bych dalsi, ale bojim se, ze uz bych nemusela mit stesti a vyhojilo se to keloidem
Kdyz mas i na krku v pohode, tak bych do toho asi sla ![]()
@avatatarka Taky? Je to hnus a to co mám já po protržení náušnice to nepřeji nikomu, dneska jsem akorát psala na hodně klinik a už s tím musím něco dělat. Mám to vystouple 3 cm a šíleně to bolí
no asi jo, risknu to, četla jsem ze je to sice pod kůži, ale že to není tak hluboké proto se po tetování keliod netvoří. Tak snad.