Přes co prodat knihy?

1977
13.6.23 13:30

Přes co prodat knihy?

Dobrý den,
chci prodat krabici knížek a určitě je nechci fotit a prodávat jednotlivě přes marketplace. S jakou službou máte dobré zkušenosti? Vyskakují na mě reklamy na knihobot, reknihy, knihovrátek… Co z toho byste doporučili? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
197
13.6.23 13:35

Za mě je knihobot super služba :srdce: taky jsem líná něco fotit a vystavovat a chodit na poštu, todle je dělaný pro mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
13.6.23 13:42

Knihobot funguje perfektně. Stačí nafotit hřbety, oni si řeknou jestli chtějí nebo nechtějí, a pokud ano, zaplatí dopravu a je to z domu pryč. Většina utržených peněz jde jim, s čímž osobně nemám v případě takové služby problém. Za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
13.6.23 13:45

Knihobot je boží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
13.6.23 13:58

Moc děkuji, jdu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
13.6.23 14:33

No jestli na tom chceš něco jako víc vydělat, tak si budeš muset dat práci. Knihobot je třeba fajn v tom, ze stačí vyfotit hromadu knížek a oni už se O to postarají, povi ti co jsou schopni prodat, je celkem snadne k jim knihy dopravit, ale pokud to nejsou nějaké super vzácné svazky, tak necekej velký výdělek. Nechávají si provizi, já tam dala asi 10 knížek (většinou takové pro pubertacky), nacenili to průměrně 50kc za kus a měla sem z toho doslova par korun :D co se neprodá a zlevní to, tak z toho nemáš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23001
13.6.23 14:48

Knihobot ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
13.6.23 15:03
@aanysek píše:
Dobrý den,
chci prodat krabici knížek a určitě je nechci fotit a prodávat jednotlivě přes marketplace. S jakou službou máte dobré zkušenosti? Vyskakují na mě reklamy na knihobot, reknihy, knihovrátek… Co z toho byste doporučili? Děkuji

Krabici dejte někde do kniho budky a máte to. Pokud to chcete skutečně prodávat, tj. z toho něco mít, musíte jednotlivě třeba pomocí Trh knih. Tam se to navíc dostane opravdu k zájemci. Knihobot bere knihy jako spotřební zboží, což tedy pro mne není to pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
13.6.23 17:39

@Kriss Tina no, leží mi v krabici tři roky a marně čekají, až je nafotím a vystavím k prodeji, takže i pár korun bude dobrých :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
13.6.23 17:41
@aanysek píše:
@Kriss Tina no, leží mi v krabici tři roky a marně čekají, až je nafotím a vystavím k prodeji, takže i pár korun bude dobrých :D

na trh knih, nefotíš knihy ale jen si najdeš název knihy a přidáš svoji nabídku

• Citovat
  • Upravit
6180
13.6.23 17:49

@Kriss Tina já tam prodala asi dvacet knih, dohromady skoro za 8 tisíc, no neber to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
13.6.23 19:38
@Lily Evans píše:
@Kriss Tina já tam prodala asi dvacet knih, dohromady skoro za 8 tisíc, no neber to :)

Tak to se ale jedna kniha musela prodat průměrně skoro za 700 Kč… takové kousky každý asi nemá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
13.6.23 20:22
@Lily Evans píše:
@Kriss Tina já tam prodala asi dvacet knih, dohromady skoro za 8 tisíc, no neber to :)

No pisu, ze musíš mít nějaký vzácnější svazky :D pokud mas takové, co mají hodnotu několika stovek nebo i tisíc, tak se to vyplatí. Já si třeba ale takové knížky schovavam pro sebe a posílám dal spis jen takové ty méně hodnotné, co nemají předpoklad, ze jednou budou mít ještě větší hodnotu :D ale naopak sem tam celkem levne sehnala různé kousky, které mi chyběly do sbírek :D takže tam radši nakupuju, než prodavam, to se vyplatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.6.23 21:35

Ja jsem spokojena s prodejem na webu trhknih

• Citovat
  • Upravit
6180
14.6.23 08:27

@Moringa @Kriss Tina nebylo to nic až tak vzácnýho, nějaký kuchařky, jedna se prodala za litr třeba, přitom já podle ní nikdy nevařila jelikož mi přišla blbá. A pak komiksy, já jich mám strašně moc a všechny je nečtu, tak jsem prodala ty míň oblíbené, ale všechny jsou velmi dobře prodejné, no. Ty opravdové vzácnosti si samozřejmě nechávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí