Přes co prodat knihy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
526
13.6.25 21:01

@ambruše taky se mi to u několik knih stalo, že je prodávali za více, než jsem je koupila :D taky tam byla částka 800,–kč, a zrovna tahle kniha byla přitom na jiných serverech za 300,–kc, takze nedostupná opravdu nebyla… naopak některé prodávali za fakt malý peníz, dopředu nevíš, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.6.25 21:43

Já jsem poslala knihy na knihovratek Martinus, dopředu za každou knihu uvedli výkupní cenu, tady ale nedávají peníze, ale pošlou poukázku na nákup nových knih. Pro někoho, kdo už další knihy nechce asi zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
13.6.25 22:05
@Sára 1 píše: Více

Stačí to dát do krabice a oni si pošlou kurýra. Sama jsem to nikdy neposílala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
14.6.25 13:51
@anniething píše: Více

Taky jsem s nimi spokojená, je to jednoduché a bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.25 13:55

U knihobota za většinu knížek nedostanete nic nebo pár korun, doslova, a za ty cennější tak půlku toho, co byste mohli dostat při klasickém prodeji přes bazary. KB je dobrý tak maximálně na knížky v cizím jazyce, jinak tam může poslat knížky jen člověk, co chce dostat tak desetinu toho, co by dostat mohl. Jako škodolibec to nikomu ale rozmlouvat nebudu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7713
14.6.25 23:06
@azaleila píše: Více

Mě zrovna nedávno jenu prodali. Prý: prodejní cena 171Kč, pro vás tedy 73 Kč :lol:
Už jsem si to nechala převést na účet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
15.6.25 10:09

Když jsem tam začala dávat knížky (knihobot), tak tam ani informace o tom, kolik z toho budu mít peněz, vůbec žádné nebyly. Byla jsem hodně zklamaná, dá se říct i naštvaná. Vezmou mi sice všechny knihy, některé v zápětí vyřadí? Cenu si sami určí, a z některých jsem měla nic nebo jenom 5,–kč? Měla jsem hrozně moc knížek, a prodávat je jednotlivě, by bylo dost namáhavé. Co by oni měli z toho kdyby mi takhle zadarmo prodávali knihy? Spíš prodělek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
15.6.25 17:34
@tgg91 píše: Více

Já jsem teda informovaná byla :nevim: I o tom, jaké knihy neberou. Za mě je to dobré, když se potřebuješ zbavit většího počtu knih, ale nepotřebujes vydělat. Je to snadné a kápne z toho pár drobných. Dražší knihy se prodávají jinde, ale to už se musíš starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
17.6.25 18:11
@ambruše píše: Více

asi tak, pro mne byla výhoda, že jim to tam odnesu a oni se postarají o všechno, bylo mi jedno, za kolik, hlavně s tím nemít žádné starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17330
23.5.26 09:57

Hezký den!
Je, prosím, někde v Praze Knihobot, kam může člověk donést knížky k prodeji?
Nejde mi o výdělek, chci se knížek rychle a pokud možno efektivně zbavit.
Nosila jsem do Levných knih na Štefánikově ulici kousek od Anděla, ale prodejna je zrušena, tak hledám něco tomu podobneho. Předem děkuji za odpovědi! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
23.5.26 13:03
@azaleila píše: Více

Ve Vysočanech. A doporučuji i Megaknihy, vzali nám i knihy, které Knihobot nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17330
23.5.26 13:07
@ZuzaM píše: Více

Fakt jo? Dekuji! A funguje to v těch Megaknihách stejně jako v Knihobotu? Že je tam prostě donesu, nebo musím něco řešit / fotit předem online?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí