Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ambruše taky se mi to u několik knih stalo, že je prodávali za více, než jsem je koupila
taky tam byla částka 800,–kč, a zrovna tahle kniha byla přitom na jiných serverech za 300,–kc, takze nedostupná opravdu nebyla… naopak některé prodávali za fakt malý peníz, dopředu nevíš, no
Já jsem poslala knihy na knihovratek Martinus, dopředu za každou knihu uvedli výkupní cenu, tady ale nedávají peníze, ale pošlou poukázku na nákup nových knih. Pro někoho, kdo už další knihy nechce asi zbytečné.
@Sára 1 píše: Více
Stačí to dát do krabice a oni si pošlou kurýra. Sama jsem to nikdy neposílala.
@anniething píše: Více
Taky jsem s nimi spokojená, je to jednoduché a bez problému.
U knihobota za většinu knížek nedostanete nic nebo pár korun, doslova, a za ty cennější tak půlku toho, co byste mohli dostat při klasickém prodeji přes bazary. KB je dobrý tak maximálně na knížky v cizím jazyce, jinak tam může poslat knížky jen člověk, co chce dostat tak desetinu toho, co by dostat mohl. Jako škodolibec to nikomu ale rozmlouvat nebudu. ![]()
@azaleila píše: Více
Mě zrovna nedávno jenu prodali. Prý: prodejní cena 171Kč, pro vás tedy 73 Kč ![]()
Už jsem si to nechala převést na účet
Když jsem tam začala dávat knížky (knihobot), tak tam ani informace o tom, kolik z toho budu mít peněz, vůbec žádné nebyly. Byla jsem hodně zklamaná, dá se říct i naštvaná. Vezmou mi sice všechny knihy, některé v zápětí vyřadí? Cenu si sami určí, a z některých jsem měla nic nebo jenom 5,–kč? Měla jsem hrozně moc knížek, a prodávat je jednotlivě, by bylo dost namáhavé. Co by oni měli z toho kdyby mi takhle zadarmo prodávali knihy? Spíš prodělek.
@tgg91 píše: Více
Já jsem teda informovaná byla
I o tom, jaké knihy neberou. Za mě je to dobré, když se potřebuješ zbavit většího počtu knih, ale nepotřebujes vydělat. Je to snadné a kápne z toho pár drobných. Dražší knihy se prodávají jinde, ale to už se musíš starat.
@ambruše píše: Více
asi tak, pro mne byla výhoda, že jim to tam odnesu a oni se postarají o všechno, bylo mi jedno, za kolik, hlavně s tím nemít žádné starosti
Hezký den!
Je, prosím, někde v Praze Knihobot, kam může člověk donést knížky k prodeji?
Nejde mi o výdělek, chci se knížek rychle a pokud možno efektivně zbavit.
Nosila jsem do Levných knih na Štefánikově ulici kousek od Anděla, ale prodejna je zrušena, tak hledám něco tomu podobneho. Předem děkuji za odpovědi! ![]()
@azaleila píše: Více
Ve Vysočanech. A doporučuji i Megaknihy, vzali nám i knihy, které Knihobot nechtěl.
@ZuzaM píše: Více
Fakt jo? Dekuji! A funguje to v těch Megaknihách stejně jako v Knihobotu? Že je tam prostě donesu, nebo musím něco řešit / fotit předem online?