Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lily Evans tak komiksy se prodávají dobre no, to pak chápu
já tu mám par starých sberatelskych, co už nejdou sehnat a nabízeli mi za ne nemalé částky, ale nedám je, srdeční záležitost, to peníze nevynahradi ![]()
@Kriss Tina no právě, některejch se nevzdám, ale mám jich fakt desítky, možná stovky a dochází mi místo, tak průběžně třídím a prodávám
nejsem žádnej investor, ale utratit v mládí všechny svoje peníze za komiksy a deskovky nebylo špatný rozhodnutí ![]()
Holky, jaké máte aktuální zkušenosti s Knihobotem?
Já jsem se konečně rozhoupala k úklidu a v týdnu tam donesla 15 knížek.
Dnes mi přišel email, že jsou zveřejněné k prodeji… myslíte, že se opravdu něco prodá, nebo co bude následovat?
@azaleila já jsem skrze ně prodala už hodně knih… některé mi ovšem během pár dnů vyřadili (i vcelku hezké tituly, nechápu) záleží jak velký zájem o ně bude… co nevyřadili, to se postupem času prodalo všechno
ale počítej s tím, že víc než polovinu peněz z prodeje si nechávají.
@azaleila
Protože „Po úspěšném prodeji knihy získáš 60 % z její prodejní ceny, snížených o 29 Kč.“ mi tohle připadá nevýhodné pro mne, prodávám přes Restorio.cz (vykupujeme-online.cz). Tam vím dopředu, kolik mi dají. Ale párkrát mne namýchli. Prý byla kniha poškozená (strany na hřbetu měly fleky), což jsem si nevšimla, páč byly jako nové. Za ty jsem dostala 0 Kč. Kdybych je chtěla zpátky, musím platit dopravu. (odevzdávám je na pobočkách, ale vrátit je tam v tomhle případě nemohou, jen poštou na adresu…)
@tgg91
U Vykupujeme-online se dozvím, zdali knihu momentálně chtějí a pokud ano, tak kolik za ni dostanu. Přímo na Restorio.cz je možné zjistit, za kolik tu knihu prodávají. ![]()
@azaleila píše: Více
prodala jsem přes něj knihy po tátovi a nějaké své, pokud ti jde o to, s tím mít co nejméně práce a přistoupíš na to, že prostě si nechají skoro polovinu a cena se s časem snižuje, tak je to ideální pro tebe, nehodí se to na cenné věci
já neměla chuť se fotit s každou jednotlivou knihou a řešit odeslání
Já prodávám knížky na fb. Ve skupinách tomu určených. Na knihobotu jsem ještě neprodávala. Ale párkrát jsem tam nakoupila. ![]()
@veria píše: Více
Zadej si do vyhledávání bazar knih … Vyjede ti toho dost.
@tgg91 píše: Více
Jj, zas na druhou stranu musím. asi 3 knížky prodali za fakt vysokou cenu, asi byly málo dostupné, já je kupovala za 200 a prodali mi to za 800.
Ale to byla spíš výjimka.
@veria píše: Více
Dva romány a jedna obrazová publikace o dřevě.
Tento týden jsem na knihobotu koupila knížku. Je jako nová. Chystám se k tam nějaké knížky prodat. Jen se mi to nechce balit. Těch knížek je dost a je to dost těžké.