Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cvič a kup hořčík bisglycinát. Můžeš mít málo a pak to rádo dělá.
Extrasystoly. Jsou neškodné a diskuze tu o nich již jsou. A ano, špatná psychika je zhoršuje.
@Anonymní píše: Více
A kdy byla naposledy kontrola hodnot? Špatně nastavena dávka tyto problémy může dělat
Ano, může to být psychikou. Než začneš něco užívat, hořčík nebo draslík nebo něco jiného, nech si nabrat krev - biochemii, ionty. Třeba máš hladinu iontů v normě a doplňováním by sis mohla ublížit.
Asi by bylo nejlepší si zajít k praktikovi. Jako může to být od psychiky, ale vždycky je potřeba vyloučit to ostatní.
Krev byla v říjnu navýšila mi malinko dávku, nic drastickeho, krev mi dělaly v březnu, ja se jinak cítím dobře ale jen to přeskakovani no to me trápí vždycky si říkám kutna co to je achjo mam. z toho strach ja byla před dvěma lety kvůli tomu na kardiu a nic…
@lucad77 ja si také myslím, a čím víc se na ně soustředím tak jdou asi častější zkusím se zaměřit na něco jiného
Ahoj poslední dobou me trápí hrkani srdce nebo nevim jak popsat, prošla jsem si silnými úzkosti které se občas vlecou, chodím do prace jsem konečně šťastná ale pořád ve me strach je z nemoci z infarktu atd.. je mi 31 let a už me nebaví každodenní bolesti zad svalů atd a hrkani toho srdce před dvěma lety jsem byla na vyšetření srdce echo, Sono, a holter, bez nálezu, myslíte ze to je psychikou.?