Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosim o radu.
už od puberty jsem trpěla na bolesti kyčle (prave) ale jen pri určitém pohybu
bolest ustal ale zacalo takove to preskakovani v kycli. Bylo to obcas. Nyni pri kazdem kroku a ten zvuk jebdost hlasity. Nyni k tomu preskakovani se pridala bolest ne jen pri chuzi ale i v klidu. Nejhorsi je to kdyz se mam rozejit. Nemate s tim nektera zkusenost? Bojim se jit k lekari a stale to oddaluji. Ale to neni reseni. Dekuji za reakce. ![]()
@ladynka1 mám to podobné né tedy tak vážné a akutní, takž jsem zvědavá na odpovědi..jinak podle mě bys uričtě lékaře měla vyhledat, co nejdřív
No den ode dne se to zhorsuje. Kdyz si sednu a vic zatizim pravou kycel (tu bolavou) tak to boli a silene. Je pravda ze se mi to ted zhorsilo po doolene na lyzich. Rikala jsem si ze jsem si ji namohla ale je to uz mesic a nic se nelepsi. Mudr me nemine. Bojim se pripadne operace. ![]()
Přidávám se do party
Chodím na výživu do kloubu, cvičím, ale furt je to na houby. ![]()
Já to mám taky, ale až při větším rozsahu. Jako třeba když cvičím a krčím nohu nahoru..
Dřív jsem to měla víc, ale jak sem potřebovala zvětšit rozsah na rozštěp, zlepšilo se to…
Ale neměla jsme to tak hrozné.
Zajdi k doktorovi co nejdřív, stejně tě to nemine a bu´d ráda, že máš problém „jen“ s klouby a ne s orgány - to je hroší.
Tak na rtg a naslednou konzultaci s ortopedem jsem jiz obednana tak si budu drzet palecky ![]()