Přespávání u prarodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
22.1.17 18:05
@Šmoula2014 píše:
@KatkaX bydlí od nás 60 km a já nevěřím, ze by zavolali. Babička mi na jakoukoli moji instrukci řekne, že to zvládne.

No tak v tom případě Ještě nechci, aby byla někde bez nás, děkuji, vážím si toho, časem to jistě přijde, ale teď rozhodně ne. Tečka a žádné další vysvětlování, vy jste rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 18:07

@Natálka26 vídáme se tak jednou za týden par hodin a cca jednou za tři týdny ji tam mají na odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
22.1.17 18:17
@Šmoula2014 píše:
@KatkaX bydlí od nás 60 km a já nevěřím, ze by zavolali. Babička mi na jakoukoli moji instrukci řekne, že to zvládne.

no, a většinou to ty babičky fakt zvládají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.1.17 18:25
@Šmoula2014 píše:

Mně přijde 60 km hodně na to, aby se něco zkusilo a pak případně jelo pro brečící dítě. Jak obecně zvládá změny, komunikuje a vůbec co se týče vztahu k prarodičům - jak je na tom? Je s nimi ráda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 18:28

@Moise jo,dnes ji vzali ven v teplácích, kdo by se otravoval s kombinézou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
22.1.17 18:32
@Šmoula2014 píše:
@Natálka26 vídáme se tak jednou za týden par hodin a cca jednou za tři týdny ji tam mají na odpoledne.

Tak to bych ji tam nechala. Vídaji se často a věř tomu, že babičky tohle zvladaji, řekla bych že spoustu situaci líp jak rodiče. Navíc pro ty děti je to obohacujíci. A je úplně jedno jestli slyší, nebo ne, pořád je to dítě které má babičku co má zájem hlídat. Osobně bych to zkusila a nebála bych se, že babička bude v nervu a dítě hysterický :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.1.17 18:58

@Šmoula2014
No, rada od někoho kdo nechal u prarodičů dítě ve 14 měsících a odjel na 5 dnů s manželem do Neapole:) možná nebude to co chceš zakladatelko slyšet, (máme rádi i své dítě, ale i svůj vztah;) ale možná že prosté konstatování, že nás přivítala naprosto pohodová a vysmátá dcera, prarodiče polichoceni důvěrou a zvládnutým úkolem i tím, kolik zážitků pro ni připravili a my byli odpočatí na další půlrok, třeba se přestaneš tolik bát? Ze dcera neslyší je mi moc líto ale nepřipadá mi že by to v tomto konkrétním případě hrálo větší roli- byla bych asi ráda že si rodiče troufaji i v tomto případě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
22.1.17 19:12
@Šmoula2014 píše:
@Moise jo,dnes ji vzali ven v teplácích, kdo by se otravoval s kombinézou…

třeba ji chtějí otužovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 19:19

@Moise ale kapuci přes čepici dali, tak otužit jen spodek. Kdyby radši ty fotky neposílali :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
22.1.17 19:20
@Šmoula2014 píše:
@Moise ale kapuci přes čepici dali, tak otužit jen spodek. Kdyby radši ty fotky neposílali :roll:.

jako bych viděla babičku - hlavně ať to dítě nenastydne na uši :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.1.17 19:26

Mně přijde, že slyšící dítě v tomto věku chápe spoustu abstraktních věcí, ale neslyšící zatím vnímá jen konkrétní věci a svoje jistoty. Já bych se do toho nenutila, kdybych nebyla připravená. Pokud si myslíš, že až po té operaci, tak se do toho nenuť už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 19:59

@KatkaX děkuji za pochopení, o to mi právě jde, ze jí to ani nemůžu vysvětlit, nechci a ani nepotřebuji hlídání přes noc. Nedala bych ji ani k druhým prarodičům, co bydlí 10 km od nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.1.17 20:15
@Šmoula2014 píše:
@KatkaX děkuji za pochopení, o to mi právě jde, ze jí to ani nemůžu vysvětlit, nechci a ani nepotřebuji hlídání přes noc. Nedala bych ji ani k druhým prarodičům, co bydlí 10 km od nás.

Tak nedávej když máš obavu. Nebo další možnost (kterou bych já určitě využila) je jet k nim všichni, svěřit malou babičce a vyrazit třeba do divadla nebo na večeři. Za 2-3 hodinky jste zpátky a přespite tam. Vlk se nažere a koza zůstane celá.
Prarodiče si uzijou hlídání a ty budeš relativně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.1.17 20:16
@Anonymní píše:
Ahojte vsem.. :)..resim podobny problem..akorat podobne stare dite..taky vecne posloucham, at male dam na hlidani..k jednym prarodicum rada, k druhym nerada -nejlepe nikdy..ti se k diteti a ani k ostatnim vnoucatum neumi chovat, jsou sprosti, klidne jim jednu flaknou, rvou po nich..a dokonce pri hlidani naseho miminka (cca pul roku) ho pri placi strcili na chodbu v panelaku, aby si pry i ostatni uzili..mam z predstavy, ze k nim pujde zase, uplne trauma..a nevidame se navic casto, tak jednou za tri mesice..tihle prarodice porad planuji, jak si nase drahe detatko vemou na tyden a ja porad depkuju a stresuju. Dekuji za anonym.

Tak nedepkuj a nestresuj, s díky, ale rázně odmitni a máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 20:21

@terien to by bylo fajn, ale máme ještě dvouměsíční kojenou, kterou tam taky zatím nenechám samotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová