Přestala si hrát

17.4.24 12:51

Přestala si hrát

Ahoj, mám dceru 7m.
Hrála si na zádech, pak na bříšku. Ale co se začala víc a víc pohybovat po bytě, tak si nevyhraje ani chvilku. Pořád jenom někam “leze” a kouká a když ji to omrzí, tak začne kňourat. Hrála si, ale s tim pohybem se to nějak pokazilo. Stalo se to u vás? Začne si někdy zase hrát? Já doufám, že je teď jen zaujatá tím pohybem, ale nevim no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7336
17.4.24 13:17

To je myšleno fakt vážně? Myslíš že ted od 7m už si nikdy nebude hrát? Jasné že jak se rozlezla tak je to nové a objevuje prostě co kde je… najednou se může někam dostat… Hod se do klidu, dceři bude 8 let a stále si hraje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27645
17.4.24 13:25
@MartinaKindl333 píše: Více
:mrgreen: ne už si nikdy nebude hrát. Ale vážně jako to si má hrát když je toho tolik zajímavého okolo :mrgreen: klid jednou si zase bude hrát
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5966
17.4.24 13:27

Ale joooo, zase začne. Dcera přestala v 9m a začala zase ve 2 letech :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30917
17.4.24 14:10

@KKK85 Moje deti si hrat prakticky ani nezacaly :mrgreen: :zed: :cert: :mrgreen: (a jo, nejlepsi to bylo, dokud lezely na zadech). A nejstarsi jde do puberty, ta uz asi ani nezacne. Nehrajou ani PC hry, berou to dukladne :roll:. Ale ta nejstarsi aspon cte, tak to je fakt, ze od 2. tridy prosedi dost casu nad knihou. Taky deti nikdy nazacaly poradne spat :mrgreen:. Ale to asi chudak zakladatelka slyset nechtela. Ja jen, ze takove deti existujou. Ale snad je jich minimum, mne se bohuzel nezadarilo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5124
17.4.24 14:12

A jak si jako hrala dokud jen lezela? Asi koukanim, drzenim predmetu, stouchanim do hracek na hrazdicce nad sebou?
Ted si ‚hraje‘ tak ze leze, objevuje, vse si musi osahat, ocichat, ochutnat.
Jak jinak by si melo miminko hrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30826
17.4.24 14:17

Ted má primární ten pohyb. Až se jí to okouká, tak se třeba vrátí ke klidnějším činnostem. Ale to nikdo slíbit nemůže, pak přijde postavení u nábytku a může pak prostě jen vstávat a chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.24 14:29

@hani28 listovala si knížku, bouchala s chrastítkem, kostičkama. Teď nic. Jen leze za mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.24 14:37

@MartinaKindl333 tak on někdo dítěti dává chrastítka, když ještě mají úchopový reflex a chudáci to neumí pustit…a už Ti někdo řekl, že děti nejvíce zajímá máma a obyčejné věci? ;-) první má 4,5 roku, hrát si umí, ale samotnou ji to nebaví…druhá má 7měsíců a prozkoumává, jezdíme plavat, cvičit, do zoo, na výlety,…

• Citovat
  • Upravit
9285
17.4.24 15:55

Nech to dítě žít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat