Přetačení na břocho pouze jednou stranou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.21 12:14

Přetačení, kdy vyhledat

Holky mám 6m syna a už tak 3 týdny se pretacime na bříško ale pouze na jednu stranu. Snažíme se ho motivovat i na druhou ale prostě nechce. Vzdy když to nejde si najde cestu na tu stranu co umí :nevim:. Mám to nějak řešit? A taky když pase konicky tak dělá občas letadylko :nevim:. Děkuji vám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
4.11.21 12:45

Byli jste už na 6m prohlídce? Malá se zatím točí take jen na jednu stranu, ale včera na 6m prohlídce říkala doktorka, že je krásně symetricka a nevadí to, že na to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.21 13:04

@VelkaMys byli ale nic nám p. Doktorka neříkala. Jen se zeptala zda se pretaci rik že ano, pak zkoušela ho vzít v podpazi q postavit tak že je všechno všechno poradku a zkoušela jestli se přitáhne do sedu. Říkala že je v pořádku a tím to haslo. :nevim: ale v pondělí jdeme na ockovani tak se na to zeptam.

• Citovat
  • Upravit
2577
4.11.21 13:06

U nas to same, a v pohode je. Proste asi 4 mesice se mimco tocilo jen na jednu stranu, pak zacalo na obe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
4.11.21 13:50

Naše mládě taky preferovalo jednu stranu. Občas nějaká motivace na druhou stranu a přišla na to. Ja bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.21 14:50

Dobre díky Holky!

• Citovat
  • Upravit
351
4.11.21 14:52

Ja presne kvoli tomuto na fyzio idem. Nastastie mame rozumnu pediatricku a dala nam ziadanku. Som zastanca fyzia aj preventivne. Hlavu vam tam nikto neodtrhne. Dieta skontroluje niekto, kto sa na toto specializuje a to je podla mna len k dobru.
Btw, este cakame na termin a syn uz dava aj druhu stranu sam. Ale rusit to urcite nebudem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
4.11.21 14:57

@jaia00 já bych pro kontrolu na fyzio klidně byla taky.. kdyby se preventivně rovnou nepředepisovala i vojtovka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.21 20:00

Zeptám se svojí dr. V téhle době pokud nemusím, k dr nejdu. ;)

• Citovat
  • Upravit
4731
4.11.21 20:16

Preferovat jednu stranu je do urcite miry fyziologicke, ale na druhou stranu by to mel take umet..a to letadylko take nejak neni dobre, uz nevim proc..na fyzio bezte, reknou vam nejspis, ze slabe brisni svaly a ukazou nejake 2 cviky…a bude to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
4.11.21 20:56

@Kamkam toto je dost oblubeny argument, ale ja som sa s tym nastastie nestretla. Chodili sme uz so starsim synom a akurat poradili vhodnu manipulaciu, ako spravne motivovat, na co sa zamerat. A hodne hodne chvalili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
4.11.21 21:31

@jaia00 já věřím, že tady máme třeba jen provojtový fyzio. Kdyby nás chtěla poslat neuroložka po kontrole znova a mně se taky něco nezdálo, určitě bych vybrala fyzio v jiným městě. Měla jsem tenkrát doporučení od jedne maminky z čekárny u té neuroložky. Příp. u druhého dítěte rozhodně vím, kam nepůjdu. :)
Tu vhodnou manipulaci a motivaci poradila a ukázala ta neuroložka a naprosto to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.11.21 11:52

Motivovat hrackama, at se otoci i na druhou stranu. Tzn. On lezi, ja taky na te strane kde mu nejde pretocit a ukazuju mu hracky. Vetsinou ma snahu se přetočit, kdyz mu to nejde, pomuzu mu, ze mu predhodim nozicku. A letadylko je pry ok, nase mimi to dela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí