Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Od té doby, co jsem ho musela přidržovat cca 3 km, aby nevypadl z kočáru, mu dávám kšíry. Mám dojem, že i on se v nich cítí stabilněji a bezpečněji. Když chce koukat tak stáhnu boudičku. Když chce spát, tak spí i připoutaný. Sporťák ještě neřeším, protože mi vyhovuje, že se může i pohodlně vyspat.
Dali jsme ksiry a i ve sportaku pak dcera jezdila vklece s ksirama. Nikdy nebyla prikurtovana vsede, prikurtovane deti vzdycky zavistive koukaly ![]()
@tulipán no já vůbec nechápu, za co ty ksiry mám v té korbičce upevnit?? A obávám se, že se bude akorát vztekat, že se nemůže pretacet ![]()
@KamaKama píše:
@tulipán no já vůbec nechápu, za co ty ksiry mám v té korbičce upevnit?? A obávám se, že se bude akorát vztekat, že se nemůže pretacet
Kdyz bude pretoceny, tak proc by se vztekal? S ksirama muze byt na brise, klecet, stat…
@KamaKama Ja jsem mela na korbe zboku vytahovaci plastove ucha, tak za ty. Ale stejne jsem byla porad vestrehu. Snad to nejak vymyslis.
@KamaKama Naopak bude nadseny. Staci trosku projet vymoly, zadrncat a bude si rochnit. Ona je to totiz fuska vydrzet a nenabit si dasne.