Přetažené uplakané miminko

Anonymní
1.3.23 11:08

Přetažené uplakané miminko

Ahojte maminy :dance: jdu si pro rady, typy jak na moji 2 měsíční cácorku. V noci mi spinká pěkně, od cca 22:00-7:00 s jednou pauzou na krmení (UM) ale přes den hrůza :zed: vypozorovala jsem, že jakmile je dýl jako hodinu vzhůru je vzteklá, přetažená. Dopoledne si ji vždy dám do šátku, to pěně spinká cca 3 hoďky, pak nakrmim, chvíli kouká, začne zívat a tak uspávám, ale nedaří se.. zkoušela jsem šátek, zavinovačku, houpání na ruce ( máte někdo něco co bych mohla zkusit?) nic nepomáhá, přetáhne se a je vzhůru až do večera ( večery máme prořvaný, myslim si že únavou.) je to fakt hrůza, v kočáru také nespí, řve, nikam se nedostanu.. na návštěvě také neusne, takže každou návštěvu pochvíli probrečí.. nevíte kdy se bude ten spánek přes den zkracovat? Aby ji stačili zhruba třeba ty 4 hodiny spánku přes den? Je narozená o 5 týdnů dřív ale to asi nemá vliv 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5705
1.3.23 11:51

Tak pokud spí 3 hodiny v kuse, tak je jasný, že hned po nakrmení neusne. :nevim: A v noci spí luxusně. Jestli po ní nechceš nemožné, taky musí být někdy vzhůru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.3.23 12:42

Nema hlad? Drzis jake rozestupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie