Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozhodně tabletu po… Není jen postinor, šetrnější je ellaone. A má i delší dobu, do kdy se musí užít.
Ahoj holky, včera jsem spala se svým přítelem. Jako vždy jsme použili kondom, ale ten prasknul skoro na začátku sexu. Takže se přítel neudělal, ale problém je, že mi zrovna na tento den vycházely plodné dny.. Když jsem přišla domů a šla na záchod, na toaletním papíru bylo něco bílého. Problém je, že neumím rozpoznat, jestli je to moje, nebo přítelovo.. Je možné, že můžu být těhotná? Je mi 17 a zatím miminko opravdu neplánuji. Prosím o jakékoliv uklidnění.. ![]()
@Anika01 píše:
Ahoj holky, včera jsem spala se svým přítelem. Jako vždy jsme použili kondom, ale ten prasknul skoro na začátku sexu. Takže se přítel neudělal, ale problém je, že mi zrovna na tento den vycházely plodné dny.. Když jsem přišla domů a šla na záchod, na toaletním papíru bylo něco bílého. Problém je, že neumím rozpoznat, jestli je to moje, nebo přítelovo.. Je možné, že můžu být těhotná? Je mi 17 a zatím miminko opravdu neplánuji. Prosím o jakékoliv uklidnění..
Vždycky nějaká šance je
pokud si nejsi jistá a fakt dítě nechceš, asi doporučuju (jako všichni v téhle diskuzi) tabletku po (postinor a tak..) ![]()
@Anika01 Nevidím tu nějak extra velké riziko, každý muž je jiný, ale pokud byl přítel mezi souloží a poslední ejakulací na malé, spermiích v preejakulátu se bát nemusíš. Nicméně všechno je možné a být tebou, užila bych pro jistotu pilulku po.