Přetočení na bříško

26
24.12.10 16:27

přetočení na bříško

Holky, kdy se vám dětičky přetočili na bříško? Nám je 5 týdnů a 5 dnů a náš prcek to tedy dlouho trénoval i když jsem se snažila aby to nedělal a dneska se nám přetočil. Není to nějak moc brzo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2481
24.12.10 17:23

Patrikovi bude 5m a nepřetáčí se ještě :-D se mu nějak nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.12.10 17:49

Já jsem zapátrala na internetu a našla jsem, že se k tomu dětičky dopracují mezi 4 - 7 měsíci. Takže je to u vás OK :wink:
Tak já jen doufám, že si tim nějak neubližuje ten náš prcek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.12.10 18:44

no tak nase mala se pretocila az v sesti mesicich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.12.10 18:51

Oba moji kluci ve 4měsících:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.12.10 21:54

Jestli to udělal úplně sám, tak bych se nebála. Případně se optej v poradně, až tam zas půjdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
24.12.10 22:25

v 5 týdnech nebo v 5 měsících????
Pokud čtu dobře, tak píšeš v 5 týdnech? A to asi dobře není…nedávno tady o tom byla diskuse, že to je brzo a že to vlastně není přetáčení, ale težká hlava a tím se překulí a že se má miminku bránit aby to dělalo…zkusím to někde najít…

Sylvuška píše:
Holky, kdy se vám dětičky přetočili na bříško? Nám je 5 týdnů a 5 dnů a náš prcek to tedy dlouho trénoval i když jsem se snažila aby to nedělal a dneska se nám přetočil. Není to nějak moc brzo??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
24.12.10 22:28

Tak tady https://www.emimino.cz/…risko-47400/ tý hočině nakonec doktorka řekla, že pokud se při tom nepropíná do luku tak je to ok…přečti si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
25.12.10 00:18

Náš se otočil docela brzy a správně, nepropínal se. Pěkně si zvedl nožky nahoru, položil je nabok a přikulil zbytek. Bylo mu něco přes tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.12.10 11:08

Nám jsou dneska 4 měsíce a přetáčí nějakou dobu a dr na rehábku se vyděsila že je brzo jenže co já s tím asi když ho mám položeného přece ho neobložím cihlama aby se nepřetočil :mrgreen: první syn se přetáčet nechtěl vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
25.12.10 18:49

Tak moje žába(2měsíce) se umí přetočit zatím jen z bříška na záda (už asi týden), ale na zádech leží jak přibitá, ani se nesnaží…

V necelých 6ti týdnech je to fakt nějak brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
26.12.10 14:41

Poptej se v poradne jak tam pujdes. Nase mala se me zacala pretacet ze zad na brisko az na konci 5 mesice a z briska na zada az v 6 mesici. I koniky jsme pasly hooodne pozde, protoze jsem nevedela, od kdy ji mam na koniky davat :nevim: Nikdo me nic nerekl. Nastesti vsechno rychle dohnala. Prohyba se ti do luku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 15:31

My se taky začli přetáčet tak nějak-teď má 3měs a 1den a přetáčí se na bříško a pak rotuje na místě, aby viděl, co potřebuje :) doktorka chválila, neříkala nic zvláštního…každé dítě má své tempo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 15:36

@barique u nás to těžká hlava není-vypadá jako by skákal šipku do vody :) natáhne obě ruce před sebe, přitáhne nožky k tělu a rukama se rozhoupává na stranu, dokud není na boku…pak už se jen dotočí :) každé dítko má svůj rytmus a nic není špatně-pokud se neprohýbá nebo tak.. náš si akorát tou aktivitou uhnal pupeční kýlu-ale už je dobrá, tejpování pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí