prevenar 13

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
12.7.10 22:41

Ahoj, byly jsme na ockovani Prevenar 13 + druha davka hexavakciny v patek a jedina reakce byla, ze mala mela malinko vyssi teplotu. I kdyz to klidne mohla mit z toho vedra :-) I kdyz ted si uvedomuju, ze mela jeste trochu pupinky - nebo ze by to byly jenom potnicky? Tezko rict. Jinak za davku jsem doplacela 160 Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.7.10 23:20

ahoj,
tak to my už máme prevenar za sebou. Pupínky nám do 3 dnů zmizely a jsme v pohodě. Dopláceli jsme 100Kč. U každého lékaře je to asi jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.7.10 08:50

No nám to sestřička o doplatku vysvětlovala tak, že Prevenar 13 hradí částečně od 1.7.2010 pojišťovna ( Synflorix bez doplatku, Prevenar 7 doplatek 50 Kč), doplatek se odvíjí od částky, kterou pojišťovna fixně hradí, a od částky, za kterou Mudra Prevenar 13 koupí od dealera, takže se doplácí vlastně ten rozdíl v cenách. Tudíž to u každé Mudry vyjde cenově jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.7.10 08:51

Na tom je jasně vidět, kterou farmaceutickou firmu ministerstvo podporuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vychryce
6.8.10 16:59

prevenar 13

Ahoj, my už půjdeme na druhou dávku prevenaru 13, po prvni jsme žádnou reakci neměli všechno bylo v pohodě a na každou vakcínu doplácíme 300kč.Což si myslím není zase taky moc.

• Citovat
  • Upravit
38
2.2.11 20:36

Ahoj chci se zeptat od kolika měsíců je možně očkovat Prevenar 13 nebo synflorix,děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.2.11 20:37

A jestli někdo neví jak to hradí nebo přispívá VZP :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
3.2.11 17:01

Jukni sem http://www.prevenar.cz/

Pnemokok se většinou očkuje od 3. měsíce, ale znám dr. kteří očkují od od 2. měsíce (pak ho ale nehradí pojišťovna, ani částečně), pokud nebylo mimčo očkováno na TBC.

Vakcína Prevenar 13 je od 1.5.2010 částečně hrazena z veřejného zdravotního pojištění pro děti, u kterých je očkování zahájeno mezi 3. a 5. měsícem věku a pokud jsou 3 dávky základního schématu aplikovány do 7. měsíce věku. Maximální doplatek pro rodiče je ve výši 366 Kč. Synflorix je od 1.5.2010 hrazen za dodržení stejných podmínek zcela, je bez doplatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8494
7.3.13 08:04

Prosím obnovuji diskuzi. Maminky, které jste v poslední době nechávali očkovat Prevenar 13. Kolik jste platili za 4.dávku? Tu už prý nehradí pojišťovna, tak bych chtěla vědět, kolik si mám připravit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.18 08:04

ahojky

Ja jsem byla s ditkem ma 2 roky na ockovani na prevenar 13 a snasel to dobre.Chtela jsem se zeptat zda jste nekdo platily celou castku nebo jen neco?Ja jsem platila pouze 500 kc takze za 3 davky jsem dala 1500 kc.Pry neco hradi pojistovna.Dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.10.18 19:17

@jaruska buchacova Ahoj, očkování na pneumokoky konkrétně Prevenarem je částečně hrazeno pojišťovnou. Tzn., že by nikdy žádný pediatr neměl chtít uhradit celou částku Prevenaru. Pouze doplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 20:14

ahojky

mooc dekuji za odpoved a jsem moc rada :mavam: :mavam: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.10.18 20:24

Pojišťovna Prevenar ale hradí jen za určitých podmínek, základní schéma musí být naočkováno do 7. měsíce věku, pokud tomu tedy nebrání nějaké zdravotní důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek