Očkování proti karcinomu děložního čípku

VERONIKA
11.5.10 14:06

Očkování proti karcinomu děložního čípku

Ahoj holky,
toto mi nedávno přišlo mailem.
Nevím teda co je na tom pravdy, ale možná to za podpis stojí :wink:

Dobrý den, ahoj všem

dostala jsem tento e-mail s prosbou o rozeslání informace co nejvíce lidem.
Očkování proti karcinomu děložního čípku je prima věc, které fandím a myslím si, že je to něco čím ty naše princezny můžeme vybavit do života.
Pokud jste stejné myšlenky jako já, podívejte se na níže uvedenou internetovou adresu.

Ahoj lidičky,
mám také holčičky, a tak bych je chtěla chránit proti rakovině děložního čípku. Momentálně toto očkování stojí 10 000 Kč pro jednu.
Můžete všem mamkám a taťkům holčiček pomoci tím, že se podepíšete pod petici týkající se bezplatného očkování proti rakovině děložního čípku pro holky od 9 do 12 let. Pokud bude na petici 1 milión podpisů, tak to očkování zavede evropská unie bezplatně. Nic to nestojí a tak koukněte na

http://www.cervicalcancerpetition.eu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
11.5.10 14:35

Ale nie, zase niečo „zadarmo“? Zadarmo ani kura nehrabe… Radšej si položme otázku, z čoho sa to zaplatí, a či je teraz vhodná doba tie peniaze vydávať na drahé a neoverené očkovania, či by sa nedali využiť lepšie…

• Citovat
  • Upravit
1745
11.5.10 14:58

Dcery očkované máme a petici jsem podepsala už dávno. Jsem zdravotník, považuji toto očkování za velmi dobré :palec: a je to pěkná pálka :cert: , tak ať to vyjde těm dalším holčinám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
11.5.10 15:04

já sama jsem se nechala před 1,5 rokem očkovat a až moje dcera doroste do určeného věku, taky ji nechám očkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
11.5.10 15:55

Minulý týden prošla tiskem zpráva,že cena tohoto očkování by měla jít dolů (respekt.na očkování bude přispíváno cca 1/3).Bohužel,s jakou platností to bude si nevzpomínám a článek už asi nenajdu :nevim:Takže pokud jste některá tuto zprávu zaregistrovala,písněte, prosím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
11.5.10 16:12
vitecek píše:
Minulý týden prošla tiskem zpráva,že cena tohoto očkování by měla jít dolů (respekt.na očkování bude přispíváno cca 1/3).Bohužel,s jakou platností to bude si nevzpomínám a článek už asi nenajdu :nevim:Takže pokud jste některá tuto zprávu zaregistrovala,písněte, prosím..

já jsem očkovaná a pojišťovna mi na to tenkrát přispěla 2000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.10 00:00

Mne to doktorka ponukla, ze to u mna este vyznam. Ale rovno mi povedala ze sama nevie co sa so mnou stane o 10 rokov, ci budem potrebovat preockovat, ci na to ockovanie umriem. No a mne sa pokusne morca moc robit nechce, zvlast ked ma viac chrani to, ze spim iba s jednym chlapom ktory je mi verny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
12.5.10 07:42

A víš všechny informace o tomto očkování? Nebo sis jen přečetla reklamní letáček? Např. v Rakousku byla vakcína zakázaná, byly po ní úmrtí… Jako každé očkování, ani toto nechrání stoprocentně. Papilomavirů je spousta, očko je zaměřeno proti pár kmenům. Krom toho spousta žen ho má a rakovinou nikdy neonemocní… Když ho někdo mermomocí chce, ať si ho i zaplatí, třeba ho to přinutí informace si zjišťovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
27.7.10 14:43

ZPŠ na očkování přispívá 5000,–dala jsem dceru očkovat a nelituju.Prý jsou ohroženy víc ty,které začínají sexuálně žít dřív,čípek není ještě zralý a je náchylnější k onemocnění,sperma totiž obsahuje karcinogenní komponent,prostě nás nakazí chlap,tím papil.virem,jsme tím ohroženy všechny,ale zralý organismus se líp brání.Lepší se sexem tak nespěchat,ale řekněte jim to,ta moje se všemu jen šklebí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Melicharová
27.7.10 15:48

„Vakcíny proti HPV jsou neužitečné. Zabrání sice nezhoubným buněčným změnám, které však většinou zmizí i spontánně. Selhávají ale ve snaze zabránit buněčným změnám vyššího stupně, které jsou v mnoha případech předstupněm rakoviny. Vakcíny selhávají také u obou HPV typů 16 a 18, pokud již očkovaní měli pohlavní styk. U mladistvých do šestnácti let zůstává z důvodu chybějících studií vztah mezi užitkem a rizikem nejasný. Doporučení proto neodpovídá potřebám medicíny založené na důkazech. Doba trvání ochranného účinku očkování není jasná. Nezodpovězené otázky existují také ohledně trvanlivosti účinku v souvislosti se sérotypovým replacementem. Očkování vykazuje mnoho nežádoucích reakcí, které jsou vzácně i velmi závažného charakteru. Dlouhodobé vedlejší účinky zatím nebyly zkoumané.“ - Očkování pro a proti

Pokud se podíváte na internet, najdete i případy, kdy toto očkování vyvolalo až fatální odezvu. Např.
 http://prozeny.blesk.cz/…o-cipku.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek