Převod peněz z Anglie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Převod peněz z Anglie
Ahoj, nemate nekdo zkusenost s bankami v Anglii? Jedna pani si odeme chce koupit jednu vec. Pise mi, ze platbu jiz zadala sve bance a aby mohla byt platba uskutecnena a penize prevedeny na muj ucet, tak ji musim zaslat kod zasilky nebo proste kopii potvrzeni o odeslani balicku, ktery ona pak preposle sve bance a oni mi poslou penize. A tak se ptam, nevite nekdo, zda to takhle opravdu funguje? Ja jsem ji psala, ze ji balicek poslu hned jak budou penize pripsany na mem uctu a ona mi pise tohle..ze potrebuje to potvrzeni. Nevite jak to tam ty banky maji? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Pulpy to mi přijde divný…to jí nevěřím…
Bance je úplně putna, kam posíláš a komu peníze. Banku zajímá zda ty peníze máš.. ![]()
Ptijde mi, že ona je nemá a zkouší to na tebe.
Příspěvek upraven 22.04.14 v 14:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pulpy píše:
Ahoj, nemate nekdo zkusenost s bankami v Anglii? Jedna pani si odeme chce koupit jednu vec. Pise mi, ze platbu jiz zadala sve bance a aby mohla byt platba uskutecnena a penize prevedeny na muj ucet, tak ji musim zaslat kod zasilky nebo proste kopii potvrzeni o odeslani balicku, ktery ona pak preposle sve bance a oni mi poslou penize. A tak se ptam, nevite nekdo, zda to takhle opravdu funguje? Ja jsem ji psala, ze ji balicek poslu hned jak budou penize pripsany na mem uctu a ona mi pise tohle..ze potrebuje to potvrzeni. Nevite jak to tam ty banky maji? Diky
ahoj, zkusenosti mam spousu a tohle je nesmysl. banku zadny kod o zaslani balicku nezajima. vzdy se uvadi zda veskere bankovni poplatky plati prevadejici nebo ten ktery penize obdrzi nebo si kazda strana plati naklady spojene se svoji bankou. pokud platbu zadala vyzadej si potvrzeni swift a iban kodu a kopii platby. do te doby nic neposilej.
- Citovat
- Upravit
Neposilat, je to bouda. To je mobil, nebo co to je?
Příspěvek upraven 22.04.14 v 14:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, ona nechce platit nic predem a Ty nechces nic poslat zbytecne, dava to logiku. Ovsem o tomto jsem neslysela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@75tomas.novotny ona mi nejake potvrzeni poslala, kde je teda cislo meho uctu, ale jmeno drzitele uctu je tam uplne jine.. Je to divne a prijde mi to fakt pitomost.. Bohuzel nemam ted pc, takze jsem na netu na mobilu a uplne vsemu tam nerozumim, ale na mobilu se mi to nedari prekopirovat do prekladace atd.,tak se ptam prave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@75tomas.novotny a tam to funguje jak? Nikdy jsem pres to neposilala.. Ale pochybuju, ze by souhlasila, jelikoz mi psala, ze ta platba uz nejde vzit zpet, takze kdyz ji to neposlu, tak o ty penize prijde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je podobny podvod jak maily z nigerie. Dokud nebudou penize, neposilej. Zadne takove potvrzeni banku nezajimaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pulpy píše:
@75tomas.novotny a tam to funguje jak? Nikdy jsem pres to neposilala.. Ale pochybuju, ze by souhlasila, jelikoz mi psala, ze ta platba uz nejde vzit zpet, takze kdyz ji to neposlu, tak o ty penize prijde
Vzdyt si protireci
Je to cele vymyslene.
Příspěvek upraven 22.04.14 v 14:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pulpy je to jako aukro, vystav to s nabidkou okamziteho prodeje, at si to koupi, zaplati a ty ji to posles, jinak ji ignoruj
- Citovat
- Upravit