Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím
.
Máte někdo zkušenosti se Skrillem?
Občas si ráda dám pokřik na netu, a všude jsem slyšela jak je ten Skrill bomba.
Teď ale když mám na něm peníze, a chci si poslat na poker peníz, tak mi to nelze. Chápu to dobře, že pokud nevlastním tu jejich kartu, tak si peníze nikam nevložím?
A ještě bych se ráda zeptala, za jak dlouho Vám chodí peníze ze Skrill na účet? (nejlépe ČSOB)
Díky všem! ![]()
@Nikocka Ahoj, my Skrill používáme k forexovému obchodování, zřídili jsme si u KB „virtuální“ platební kartu, kterou máme k těmto účelům (i pro PayPal apod.) a Skrill s ní normálně funguje. Když jsme si naposledy posílali peníze na účet KB, šlo to myslím cca 5 pracovních dní..
@Nikocka jsou to kreténi.. teď mi zcela bezdůvodně blokli účet, bo jsem nezměnila mail.. jako s dřívějším moneybookers se dalo domluvit, s nima tedy ne
Jinak prachy dojdou za 3 dny.
Skrill používám hodně dlouho mají dobře podmínky a taky už 3 rokem možnost spoření kryptomenach.
Mám své webovky kde podrobně popisují jak s účtem pracovat. I s dalšími walletky.
Jelikož skrill je z Velké Británie, která nepatří do EU tak přístup 3 ti straně je zakázán. ![]()
V mobilní aplikaci Skrill se mi zobrazuje poslání peněz pouze na účet v zahraničí.! Potřebuji poslat peníze na účet banky v Česku a nevím jak to provést. Všude se propaguje, že to je možné, ale mě se v aplikaci nabízí jen možnost do zahraničí. Předem díky za radu, jak na to…