Při jídle se vrtí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Při jídle se vrtí...
Ahoj holky, mám 4měsíční holčičku, je na UM a celkem často se mi stává, že se mi při jídle pořád hýbe, vrtí, protahuje a tak podobně, ale při tom má hlad…je tu někdo s tímto ,,problémem,,?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Žila jsem dosud v domnění, že je to normální
CCa v tomto věku se mi u kojení začly vrtět všechny děti a už nepřestaly, vklidu pili jen v noci. Jula se teď už ani v klidu nenapije, když se něco kolem děje, prostě párkrát potáhne a pak vyvrátí hlavu směrem, kde potřebuje něco nutně sledovat. Takže nakojit někde mezi lidma je nemožné, leda s klapkama na oči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen mě napadlo, zda nemá malou dírku v savičce? T5řeba tím vrtěním chce dosáhnout většího průtoku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, což teprve při krmení lžičkou, když kolem sebe máchá rukama, vytahuje jídlo z pusy, zkoumá ho a rozpatlává po sobě, chytá lžičku a matlá se v obsahu rovnou… Kéž by se vrtěl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalinkab Mně to napdalo, protože syn vyzkoušel různé savičky(na UM byl od 6.týdne) a nakonec mu vyhovovala taková obyčejná, kulatá se 2dírkama
Ale klidně to může být i rozptýlením od okolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
Hmm, což teprve při krmení lžičkou, když kolem sebe máchá rukama, vytahuje jídlo z pusy, zkoumá ho a rozpatlává po sobě, chytá lžičku a matlá se v obsahu rovnou… Kéž by se vrtěl
U nás vedou nohy
Nacpe si tam obě. Už jí bez ponožek
Nejlepší je, když si to vytáhne z pusy a pak to prozkoumává.
U kojení musíme ležet v tiché temné místnosti.
Jediné, co zvládá v klidu je právě lahev ![]()
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
U nás vedou nohyNacpe si tam obě. Už jí bez ponožek
Nejlepší je, když si to vytáhne z pusy a pak to prozkoumává.
U kojení musíme ležet v tiché temné místnosti.
Jediné, co zvládá v klidu je právě lahev
u nás ani ta láhev není v klidu, vezme flašku jednou rukou, nakloní ji na sebe a druhou „dojí“ dudlík a stříká po sobě mlíko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
u nás ani ta láhev není v klidu, vezme flašku jednou rukou, nakloní ji na sebe a druhou „dojí“ dudlík a stříká po sobě mlíko
- Citovat
- Upravit
počkej až bude trošku starší a bude jíst příkrmy, to teprv bude frkot ![]()
já syna dám do židle, když ho přivážu, tak ječí. když ho nepřivážu, tak za chvíli v té židli stojí… Jednou rukou ho držím a druhou se mu snažím strčil lžíci do pusy, a přitom se snažím, aby nevskočil nebo aby mi nepraštil do ruky nebo do misky…
jo a s flaškou na UM taky přišel na to, že když stiskne savičku, tak to stříká… na podlahu a kamkoliv, kde se v tom pak může patlat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda kojim (a snazim se prikrmovat, ale to jsem v podobne situaci, jako @Gladys nebo @Black_Orchids ), ale zasadne se pri kojeni (krome v noci) mrska, kope nohama, šátrá po me rukou, pokud se vic nakolin, tak mi taha vlasy apod. Takze ano - zivejsi deti se mrskaj, hodne klidne lezej a sajou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maličká je kojená, ale to co kolikrát u jídla dokáže dělat za švíky
Je jí dnes přesně 5měs. a živá je teda u jídla dost tak cca od 3 měsíců. Pořád hází nožičkama, jakoby mě s nima kope do stehen. Nejvíc v klidu je ráno při prvním kojení, anebo když je hodně hladová, ale jakmile ukojí ten největší hladík, tak začne znova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proboha a co mají ty děti asi tak dělat? Copak nejsou živí, že by se neměli hýbat? Nechápu, co to tu řešíte za blbosti.Už se proberte matky 21.století! Hrůza! Uvědomte si, jak to dělaly Vaše matky, ty rozhodně takto nepřemýšlely. Je vidět, že máte asi spoustu času, když můžete přemýšlet nad takovými zbytečnostmi.
- Citovat
- Upravit