Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
***Příliš mnoho příbuzenstva doma škodí individualitě. Cítíte li to podobně a nudíte se doma můžeme spolu něco vymyslet a to nejlépe se věnovat turistice třeba v Beskydech. Jsem trochu opuštěný tedy krom toho příbuzenstva doma a hledám holku se kterou by mne bavil život o trochu více. Zde je na mne kontakt a více informací. **** Budu se těšit chcete li se seznámit.*****
edit admin: smazán odkaz
Nějak mi nesedí fotka s věkem..
Chtělo by to nejdřív doladit informace a pak posílat odkaz na svůj profil
![]()
@Zwetta píše:Jj, 23 odrobenych na Paskově…
Nějak mi nesedí fotka s věkem..Chtělo by to nejdřív doladit informace a pak posílat odkaz na svůj profil
![]()
@Jiri.25 píše:
Nikdo není dokonalý
To v žádném případě, ale buď máš velmi špatný foťák nebo ti pózval děda… Pán na fotu vypadá na 60+…
![]()
Tak to nebudu já nechtěl jsem psát svůj věk a tak jsem se omladil celkem o dva roky. Dále platí to, že nikdo není dokonalý.
@Zwetta píše:
Nějak mi nesedí fotka s věkem..Chtělo by to nejdřív doladit informace a pak posílat odkaz na svůj profil
![]()
Třeba je to rok narození. ![]()
@Jiri.25 píše:
Rok 2023 tak to nevyjelo ani ve filmu Cestování časem.
1923, ty bláhovéj… ![]()
Tak proč nemáš profil raději bez fotky než s fotkou nèjakého dědy? ![]()
@Jiri.25 píše:
Rok 2023 tak to nevyjelo ani ve filmu Cestování časem.
Uber 100let.
Jo to tam myslím bylo taky. Pak přijel a byl jako vyměněnej https://www.youtube.com/watch?…
vam ten clovek na fotce prijde jako deda 60+??
Ja tam vidim typka tak 35-40,celkem sympataka.Cimz ale nechci rict,ze bych se chtela seznamovat,chran buh ![]()