Příbuzenstvo doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
13.7.18 11:59
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
13.7.18 11:59
@unuděná píše:
vam ten clovek na fotce prijde jako deda 60+?? 8o Ja tam vidim typka tak 35-40,celkem sympataka.Cimz ale nechci rict,ze bych se chtela seznamovat,chran buh :mrgreen:

No já mám souseda, kterému na tu sedesatku táhne a vypadá podobně, nicméně lidí mu tipují méně, tak 45. Což je i můj tip u tohoto uživatele. Pokud je mu opravdu 25, tak je mi ho upřímně líto, protože má asi velice těžký život. Mladý kluci takto šedivý většinou nejsou.

Pro mě ale jeden z hlavních signálu je, že se o tom pan nechce bavit, narážky ignoruje. To znamená, že se svým vzhledem není srovnany a kdo by chtěl chlapa s mindrakem? Myslím, že vyrovnaný člověk by se ke svému nestandardnímu vzhledu vyjádřil, v ideálním případě by si sám že sebe udělal i trochu srandu. A to už by pak bylo úplně jiný kafe, protože u chlapa vzhled není zas tak důležitý, ale smysl pro humor a nadhled se cení vysoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.7.18 12:02

Já jsem se vyjadřoval a jsem tu jak se říká na ráně. Více o tom mluvit nechci a seznámení hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.7.18 12:03

@Helileli ja mam dva kamarady,kteri byli sedivi (snad jeste vic nez tento na fotce) uz ve triceti.To jsou geny,s tim nehnes.Me se sedivi muzi libi,lepsi,nez ti plesati ;) Ale na 25 nevypada,to ne.ovsem i kdyby mu bylo,nemusel by se za to stydet.Vypada tak,jak se prezentuje.jako cestovatel a dobrodruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.7.18 12:04

Mizím mějte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
13.7.18 12:14
@unuděná píše:
vam ten clovek na fotce prijde jako deda 60+?? 8o Ja tam vidim typka tak 35-40,celkem sympataka.Cimz ale nechci rict,ze bych se chtela seznamovat,chran buh :mrgreen:

Já bych tomu muži na fotce fakt řekla něco mezi 55 - 65 lety… Jako zachovalý na ten věk, to jo, nesympatický taky není, ale méně bych mu nehadala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
13.7.18 12:30

To bude vysvětlení celé záhady - viz Jiříkova diskuze 8.7.

Prostě hledám slečnu pokud mi můžete poslat fotky já jednu vyberu a bude to. Nejlépe erotické fotky jsem myslel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
13.7.18 12:37
@Konnny píše:
To bude vysvětlení celé záhady - viz Jiříkova diskuze 8.7.Prostě hledám slečnu pokud mi můžete poslat fotky já jednu vyberu a bude to. Nejlépe erotické fotky jsem myslel :)

Bože můj, ouchyl…??? Jaké to překvapení… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 12:42
@MarieP píše:
Bože můj, ouchyl…??? Jaké to překvapení… :mrgreen: :lol:

My jsme tady všichni úchylové, jen někteří z nás se zatím neodhodlali vyjádřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.7.18 13:16

… zase pozdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 13:19
@Halamka píše: … zase pozdě :mrgreen:

Ses chtěla přihlásit? To ještě můžeš, ten se tutově vrátí (vyhodíš ho oknem, vrátí se ti dveřmi…) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.7.18 13:20

@Prof. Farnsworth ne :mrgreen: Chtěla jsem vidět foto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 13:23
@Halamka píše:
@Prof. Farnsworth ne :mrgreen: Chtěla jsem vidět foto :(

Tak to jsem taky nestihl. Třeba časem pošle i fotku „nádobíčka“, mezi podobnými typy je to oblíbená zábava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.7.18 13:30

@Prof. Farnsworth hele pomalu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.7.18 13:32
@Halamka píše: