Přídavky na bydlení pro samoživitelku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Odešla jsem od exmanžela, nedával mi ani alimenty, ale já chodila do práce. Nájem 6500 kč, 1200 zálohy, zvládala jsem bez ničeho dalšího - ani přídavky na děti, nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nemáš na podnájem zůstaň doma u rodičů po dobu mateřské. Jednoduchá odpověd, když nato nemáš tak si to nemůžeš dovolit. Stát není zaopatřovací ústav ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zatím mas kde bydlet a pak můžeš jít pracovat a nebudes potřebovat, aby ti stát pomáhal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anix @myskalucka na toto bych bez vás asi nedošla… hledám další varianty a řešení… ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak máš nárok na alimenty na sebe a dítě do 2 let věku myslím, poté si najdi 3+1, dostaneš přídavky na bydlení, přídavky na nezaopatřené dítě, nějakou tu hmotku, taky rodičák či mateřskou..nevím jak to máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:že by hned 3+1, jo
Tak máš nárok na alimenty na sebe a dítě do 2 let věku myslím, poté si najdi 3+1, dostaneš přídavky na bydlení, přídavky na nezaopatřené dítě, nějakou tu hmotku, taky rodičák či mateřskou..nevím jak to máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mmchdm, pokud na to nemáš, tak do toho fakt nechoď.. pak stačí kravina, mimořádný výdaj a jsi v háji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ti to napíšu na férovku. Když na to nemáš, tak prostě asi budeš muset zůstat doma. Nebo si myslíš, že stát je tu od toho, aby ti platil bydlení? Není, stát není charita, i když to bohužel spousta lidí zneužívá. Jak už tu bylo psáno, máš nárok na alimenty na dítě, do 2 let na sebe. A přídavky na děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše: že by hned 3+1, jo![]()
stát to naštěstí má osekané i na velikost bytu atd
Já vím…jsem tady chtěla ostatní pobavit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
Já vím…jsem tady chtěla ostatní pobavit
neznat Tě, skoro bych se i podivila, ale je mi to jasné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
Cííí voe..proč ne hned barák, né? Doufám, že to byla ironie.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Blekota píše:
Já vím…jsem tady chtěla ostatní pobavit
Uf
Doufala jsem v to
![]()
- Citovat
- Upravit
@myskalucka píše:
Tak ti to napíšu na férovku. Když na to nemáš, tak prostě asi budeš muset zůstat doma. Nebo si myslíš, že stát je tu od toho, aby ti platil bydlení? Není, stát není charita, i když to bohužel spousta lidí zneužívá. Jak už tu bylo psáno, máš nárok na alimenty na dítě, do 2 let na sebe. A přídavky na děti.
Souhlas.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Proč nemůžeš zůstat u rodičů? Co je špatně? Jsou kuřáci, alkoholici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat maminek samoživitelek, kde a jak vetšinou bydlí? Rozešili jsme se s přítelem a jsem těhotná - zatím bydlím u rodičů, ale do budoucnosti to moc dobrotu dělat nebude (i když rodiče jsou fajn). Přemýšlím o tom jít do pronájmu, ale na ceny pronájmu mě nebude stačit ani mateřská
Vím, že v této situaci nejsem sama, jen nevím, jak do budoucnosti postupovat. Proto bych vás chtěla poprosit o radu… Prosím o zachování anonymity, nemusí známí vše vědět…