Přídavky co je potřeba oběhat?

31
18.10.13 10:33

přídavky co je potřeba

Maminky co je potreba obehat kdyz si pujdu zazadat o pridavky? loni jsem zadala a bylo mi to zamitnuto ze jsem mela vetsi materskou ted uz bych to mela dostat ale uz nevim co vse k tomu potrebovali? a jak zpetne se to pocita jestli nebudu potrebovat jeste potvrzeni z prace dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elessar
18.10.13 10:35

Je to za rok 2012, potřebuješ potvrzení příjmu tebe a otce dítěte (pokud je vedený v RL)

• Citovat
  • Upravit
31
18.10.13 10:36

S otcem neziju ale v rodlem liste je nejsme spolu uz od narozeni dcery vím ze jsem ho musela tenkrat nejak vyradit aby se nepocital do takovych veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
18.10.13 10:57

@Lucie247 pokud už jsi ho jednou vyřadila tak znova nemusíš ale měla bys vyplnit i potvrzení příjmů za dceru tedy alimenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.13 14:49

Ja se vetru s dotazem, ja mela do brezna PPM a to nejakych 12,pak 7100,– RP, pritel ma 9000,– neco plat, dostnem pridavky? A asi jsem natvrdla, ale kde ja sezenu potvrzeni prijmu? Kam mam jit? A je na to formular? Urad m dost daleko, tk bych tam rada jela pripravena
anonymita kvuli tem prijmum, dekuji za pochopeni…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.13 14:51

Pockat to se doklada za rok 2012? To jsem byl do brezn zamestana s platem a zbytek nemocenska…ja v tom mam gulas, proc dokldm, stre prijmy kdyz pwnize potrebuji ted?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.13 14:57

A jeste jeden, jak vydrzim do ledna, tak se bude dokladat uz za 2013?

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
8.11.13 15:01

Tak ono stejně budeš potřebovat formuláře a na přídavky na dítě dokládáš příjmy za minulý rok. Takže chceš přídavky ted, dokládej za rok 2012. V lednu 2014 když budeš žádat už dokládáš za rok 2013…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.13 15:06

@Brooucinda takze se nedaji nikde stahnout jo? Nebo potvrzeni prijmu od zamestnavatele na papire z prace a formular vyplnit az na miste a dat jen muj podpis nejde? Takze ted nema asi cenu zkouset ze? Mela jsem plat 22000 pak nemocenskou kolem 12000 a pak ppm tez tak nejak presne si nepamatuju…
noo to je fakt logika…kdyz jsem dostavala tohle, pomoct jsme nepotrebovali…no dekuji za rady…

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
8.11.13 15:10

Ne ted bych to teda nezkoušela :lol: Formulář asi stáhnout jde, ale to potvrzení musí být od zaměstnavatele. Všude kde jsi byla minulý rok zaměstnána, tak tam poslad prosebný dopis o vyplnění :mrgreen:
Jinak není nic jednoduššího nnež jim ta cinknout a ubezpečit se. Raději. Spadá to pod pracovní úřady a volej někam na recepci. Tam tě podle jména přiřadí k paní, ke které pak půjdeš s tím papírem. Jo a manžel pochopitelně musí oudělat to samé. Taktéž obeslat zaměstnavatele..
Ono na rok 2013 se to mělo podávat stejně asi do konce září, tak by tě stejně asi poslala tam kam slunko nesvítí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.13 15:13

@Brooucinda dokonce :D:D zda se mi to nebo to postrada logiku? No chlap ma, jednu praci stejny plat, ja mela ppm v r.2013 tak to musim asi do prace, nebo na socku…tam si zavolam tam jsem znama firma :D a pak RP a to mi asi nejak podskrabne pracak ne?

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
8.11.13 15:17

No ono je to logické. Zase jak by to počítali, kdyby neměli příjem za minulý rok? To že člověk nemá peníze hned, k tomu jistě slouží i jiná dávka :roll:

V roce 2012 si měla co? Taky mateřskou? na RP taky potřebuješ doklad o přijmu!!! Jestli jsi byla celý rok 2012na pracáku jen jim to dones. Jestli i jinde, musíš psát i jinam…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.13 15:23

@Brooucinda 2012 prace, nemocenska, ppm…no a jaka davka? Na hmotnou nouzi nedosahnem…to zas asi ne, prispevek na bydleni taky ne jéikoz nebydim v miste TP ale v podnajmu…kdyby chteli za ctvrtleti prijmy, tak to pochopim, ale za 2012kdyz jsem, tehdy to dite na ktere chci ridavek ani nemela???

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
8.11.13 15:26

Promin. Datumy. Rok 2012nebuidem řešit. Je ztracený. V roce 2014 budeš žádat za rok 2013. Tenhle rok jsi byla na mateřské? Jestli ano stačíaasi jen ten pracák, ale fakt si to raději zjisti..
Zkrátka je to takhle udělané proč neproč, asi měli důvod třeba o kterém nevím. Neřeším to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.11.13 16:11
@Anonymní píše:
@Brooucinda dokonce :D:D zda se mi to nebo to postrada logiku? No chlap ma, jednu praci stejny plat, ja mela ppm v r.2013 tak to musim asi do prace, nebo na socku…tam si zavolam tam jsem znama firma :D a pak RP a to mi asi nejak podskrabne pracak ne?

http://www.mesec.cz/…vky-na-deti/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat