Řidká stolice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Týnuše95 píše:
Dobře, tak jsem asi úplně debilní, ale nepochopim, jak si může dospělej člověk myslet že piju sunar se svým malým
O tom to právě je. My si to nemyslíme, my víme, že ho nepiješ… Proto se ti tady každý tlemí, že píšeš v množném čísle a přitom to je chujovina a je jasné, že to pije pouze dítě a ne vy oba dva… Už chápeš a nebo ještě stále jsi mimo? Prostě tohle „my my my“, jakmile má ženská dítě, to by člověk se vážně umlátil palicí o futra…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek píše:
O tom to právě je. My si to nemyslíme, my víme, že ho nepiješ… Proto se ti tady každý tlemí, že píšeš v množném čísle a přitom to je chujovina a je jasné, že to pije pouze dítě a ne vy oba dva… Už chápeš a nebo ještě stále jsi mimo? Prostě tohle „my my my“, jakmile má ženská dítě, to by člověk se vážně umlátil palicí o futra…![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek píše:
O tom to právě je. My si to nemyslíme, my víme, že ho nepiješ… Proto se ti tady každý tlemí, že píšeš v množném čísle a přitom to je chujovina a je jasné, že to pije pouze dítě a ne vy oba dva… Už chápeš a nebo ještě stále jsi mimo? Prostě tohle „my my my“, jakmile má ženská dítě, to by člověk se vážně umlátil palicí o futra…![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik vám je 40? Že se zabíváte hovnama?
dítě velký, starej chrape, tak vy sedíte u PC a datlujete na diskuzích co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
Kolik vám je 40? Že se zabíváte hovnama?dítě velký, starej chrape, tak vy sedíte u PC a datlujete na diskuzích co
O ho. vnech jsi tady, drahá, začala tak akorát Ty!
Ale jo, nejlepší obrana je útok, viď… Tak když už asi Tobě ten „starej“ chrápe - mimochodem - super výraz, tak příště použij google a nedatluj na diskuzích, když nesneseš kritiku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já snesu kritiku, ale ne když je to bezdůvodně, bez důvodu jste se do mě začala navážet. Ať jsem napsala něco špatně nebo ne, moje otázka zněla jasně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
Já snesu kritiku, ale ne když je to bezdůvodně, bez důvodu jste se do mě začala navážet. Ať jsem napsala něco špatně nebo ne, moje otázka zněla jasně.
Mno, tak já osobně jsem Ti napsala proč ty odpovědi byly takové a nemyslím, že by se do Tebe přímo holky navážely, ale promiň a měla bys to sama uznat, že používat množné číslo, když píšeš o dítěti je prostě mimo… A já Ti tedy i odpověděla na Tvůj dotaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
Kolik vám je 40? Že se zabíváte hovnama?dítě velký, starej chrape, tak vy sedíte u PC a datlujete na diskuzích co
O hov.nech jsi tu milá zlatá začala pouze ty.
A místo tady toho nadávání, bych radši otevřela učebnici pravopisu
A přestala se vyjadřovat jako někdo, kdo má totálně vykojený mozek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek tak jsem použila množné číslo, to je takový problém? Všechny jste se tady toho chytily, a vůbec nic jsem se tady nedozvěděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek tak jsem použila množné číslo, to je takový problém? Všechny jste se tady toho chytily, a vůbec nic jsem se tady nedozvěděla.
Napsala jsem Ti jasně, že to může být od změny UM, jakmile měníš mléko, mění se i stolice… Může obsahovat jiný poměr vitaminů, jiný poměr železa apod!!! A že máš posečkat pár dní než se to srovná!!!
A to, co tady obhajuješ s tím množným číslem, promiň, ale akorát se tím ještě víc a víc shazuješ… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet usuzuješ podle vzhledu? dítě co má dítě, OH bacha, slušně jsem se zeptala, čím to je, tak chci slušnou odpověď, a reakce typu až Vám, si nechte pro někoho jiného, já na to nejsem zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek díky za odpověď, rostou mu zuby tak to bude spis tím.. A nezabejvala bych se tím kdyby porad někdo nerejpal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit