Řidká stolice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přidká stolice
Zdravím maminky, máme řídkou stolici jako že až dost řídkou, a nevím čím to je ale myslím že z um, přešli jsme před týdnem z beby na sunar, malý mi odmítal bebu pít, ale měl po ní tuší stolici, teď to tak není, je tedy do žluta, a nějak zvláštně nezapáchá, tak se chc ujistit zda to může být tím mlikem, k dr jsme to nestihli dnes, a navíc ráno měl stolici normální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Týnuše95 Ahoj, malá měla tekutou a žlutou stolici předevčírem (21 měsíců) a když jsem volala dr., tak mě řekl, že mám vynechat kravské mléko, i jogurty. A kdyby to pokračovalo, tak dnes jsme měli přijít na prohlídku. Přešlo to, naštěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přestaň tomu dítěti upíjet sunar a dej si radši pořádný jídlo. ![]()
Z toho už se nepo. sereš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zase přemýšlela jak,,přídká",jestli se to krajově někde tak říká…
Ale vážně, já bych počkala 2-3 dny, miminko může reagovat na změnu stravy a když tak se poradila s pediatrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježíš, nepiju zadnej sunar
radši se zdrzte komentáře, pokud to není odpověď na moji otázku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
Ježíš, nepiju zadnej sunarradši se zdrzte komentáře, pokud to není odpověď na moji otázku
Tak se vyjadřuj normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
Ježíš, nepiju zadnej sunarradši se zdrzte komentáře, pokud to není odpověď na moji otázku
Píšeš, že máte řídkou stolici, takže jasně oba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bože to je jako bych řekla např. „Dnes máme rok“ co je na tom k nepochopení.. Normální inteligentní člověk to pochopí
ale chápu, prostě si někdo rejpnout musí a ke slovu přídká (překlik) takže, se zdržte blbejch komentářů, děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulka1234 no on malý někdy má tu stolici i normální, spíš to bude tím jak jsme přešli z té beby, na ten sunar, a taky mu teda rostou zuby, tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
Bože to je jako bych řekla např. „Dnes máme rok“ co je na tom k nepochopení.. Normální inteligentní člověk to pochopíale chápu, prostě si někdo rejpnout musí a ke slovu přídká (překlik) takže, se zdržte blbejch komentářů, děkuji.
Promiň, ale tím jsi to taky nevylepšila…
A jinak ano, může to být změnou UM. Vydrž, mělo by se to srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
Bože to je jako bych řekla např. „Dnes máme rok“ co je na tom k nepochopení.. Normální inteligentní člověk to pochopíale chápu, prostě si někdo rejpnout musí a ke slovu přídká (překlik) takže, se zdržte blbejch komentářů, děkuji.
Ne, normální inteligentní člověk takhle fakt nemluví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře, tak jsem asi úplně debilní, ale nepochopim, jak si může dospělej člověk myslet že piju sunar se svým malým ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit