Řidká stolice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31475
6.8.16 21:33
@Týnuše95 píše:
@Nimie bože, už nemám slov

Nějak ti právě chyběly už předtím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.8.16 21:52

@Nimie vůbec ne ;) Jen nechci být sprostá  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
6.8.16 22:02
@Týnuše95 píše:
@Nimie vůbec ne ;) Jen nechci být sprostá :palec:

Už po několikáté máš problém s chápáním textu, píšeš fakt nesmysly, nechme toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
6.8.16 22:58
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek být v klidu no pokouším se ale v mé situaci to jde špatně. :roll: A ano má příkrmy už 2 měsíce, baští zeleninu a tak.. :)

Tak to je super, když nefrčí jenom na mléku, tak jen dodávej prostě hodně tekutin, jelikož při průjmu se hodně odvodní a holt musíš vydržet. Max pořiď smectu, prodává se jako sypký prášek v sáčcích, nasypeš do pití a dáš vypít. Já jsem teda jeden sáček vždy dělila cca na tři dávky a stačilo to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.8.16 08:32

@Xiraxinek dobře, zítra s ním zajdu k dr, pro svůj klid a uvidím co a jak, dala jsem mu vývar z rýže tak už je to kašovitý tak snad bude vše OK, jinak děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.8.16 08:33

@Nimie jak nechápu text, odpověděla jsem na to co jsi napsala, jo necháme, protože nikam tahle konverzace nepovede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.8.16 10:14
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek dobře, zítra s ním zajdu k dr, pro svůj klid a uvidím co a jak, dala jsem mu vývar z rýže tak už je to kašovitý tak snad bude vše OK, jinak děkuji ;)

No vidíš, super, to bude ok :) Já bych k dr asi nešla, ale pokud Tě to uklidní, tak běž, možná by stačilo, že si tam zavoláš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.8.16 15:08

@Xiraxinek no, spíš pro ten svůj klid jsem nemocná a strach mi nepřidá na psychice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.8.16 21:02
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek no, spíš pro ten svůj klid jsem nemocná a strach mi nepřidá na psychice :roll:

Chápu :kytka: Ale věř mi, že průjem je v tomto případě (bohužel) normální… Počkej až Ti dítko povyroste, to se nabalí další a další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.8.16 22:12

@Xiraxinek to ano, počítám s tím, ale kdyby to bylo něco špatného a já to neřešila, byla bych z toho špatná a vyčítal bych si ZŠ je to moje chyba :roll: takže radši necháme dr ať se na to podívá :) Ale děkuji moc za rady a podporu, nakonec si myslím že ty hádky nazačátku byli zbytečné, takže se vám omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.8.16 22:13

Že*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
8.8.16 10:42
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek to ano, počítám s tím, ale kdyby to bylo něco špatného a já to neřešila, byla bych z toho špatná a vyčítal bych si ZŠ je to moje chyba :roll: takže radši necháme dr ať se na to podívá :) Ale děkuji moc za rady a podporu, nakonec si myslím že ty hádky nazačátku byli zbytečné, takže se vám omlouvám :kytka:

V pohodě :kytka: :kytka: :kytka: Není za co děkovat :kytka: Už jsi byla u dr? Chápu, v některých případech se taky řídím, že lepší jet zbytečně než pozdě :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.8.16 15:18

@Xiraxinek jo jo byli jsme dneska a ve středu jdeme na kontrolu, už to nemá tak řídký :kytka: zatím mu mám dávat pořád tu rýži a mrkev tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
9.8.16 10:21
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek jo jo byli jsme dneska a ve středu jdeme na kontrolu, už to nemá tak řídký :kytka: zatím mu mám dávat pořád tu rýži a mrkev tak uvidíme ;)

Tak paráda, to je super… Už to bude pomalu ok :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko