Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den
Vím že už jsem to jednou psal.
Mám problém že čas mi přijde extrémně rychli že třeba hodina mi přijde že je pro mě 20 min. A už nevím co delat. Nedavno jsem trpěl depresemi takže nevím jestli to může být tím ale aji zapominam a ten čas není určitě rychli kvuli stáří protože mám 14 let a byl jsem u doktorky a ta řekla že mám jít k psychologové.
@Maty823 píše:
Dobrý den
Mám problém že čas mi přijde extrémně rychli že třeba hodina mi přijde že je pro mě 20 min. A už nevím co delat. Nedavno jsem trpěl depresemi takže nevím jestli to může být tím ale aji zapominam a ten čas není určitě rychli kvuli stáří protože mám 14 let a byl jsem u doktorky a ta řekla že mám jít k psychologové.
stačila jedna diskuse. A přečti si pravidla webu, nemáš tu co dělat.
No, mě už není dávno 14 a naštěstí depresemi netrpím a taky se mi zdá, že najednou ten čas, tak šíleně frčí. ![]()
@Romburg186 píše:
@vokishka No tak tvoje reakce byla teda ukážkou přívětivosti.
Podivej se na jeho dalsi diskuse. Proc porad tu samou, staci jedna. Bude brzo jako Hedus nebo slecna.
@Maty823 píše:
Dobrý den
Zažívám podobné pocity, je mi 27. Hodně mi tyhle myšlenky způsobují úzkosti, jsou fakt nepříjemně vtíravé a ne a ne zmizet. Beru AD a chodím na terapie.
V první řadě si promluv s rodiči a opravdu vyhledejte pomoc ať už psychologa nebo psychiatra. A pak mám takový tip, co mi pomáhá - na každý den si naplánuj alespoň jednu činnost po škole, kde budeš něco podnikat. Ať už nějaký koníček, procházka, setkání s přáteli, cokoliv. Nejhůř mi na hlavu dělají dny, kdy opravdu nedělám nic. Držím palce ať je líp. ![]()
@vokishka píše:
Podivej se na jeho dalsi diskuse. Proc porad tu samou, staci jedna. Bude brzo jako Hedus nebo slecna.
O co ti jde? Jses špatně vyspala? ![]()
Chápu, že vás všechny Heduš a spol. štve, ale tohle je čtrnáctiletej úzkostlivej kluk. Je v citlivém věku a neví kudy kam. Trochu empatie proboha.
No jo, ale také kolik vám je? (To je řečnická)
@Černá Madonna píše:
No, mě už není dávno 14 a naštěstí depresemi netrpím a taky se mi zdá, že najednou ten čas, tak šíleně frčí.