Přijde mi že čas je 3x rychlejší

22
2.11.23 19:54

Prijde mi že čas je 3 krat rychlejsi

Dobrý den
Vím že už jsem to jednou psal.
Mám problém že čas mi přijde extrémně rychli že třeba hodina mi přijde že je pro mě 20 min. A už nevím co delat. Nedavno jsem trpěl depresemi takže nevím jestli to může být tím ale aji zapominam a ten čas není určitě rychli kvuli stáří protože mám 14 let a byl jsem u doktorky a ta řekla že mám jít k psychologové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65441
2.11.23 20:18
@Maty823 píše:
Dobrý den
Mám problém že čas mi přijde extrémně rychli že třeba hodina mi přijde že je pro mě 20 min. A už nevím co delat. Nedavno jsem trpěl depresemi takže nevím jestli to může být tím ale aji zapominam a ten čas není určitě rychli kvuli stáří protože mám 14 let a byl jsem u doktorky a ta řekla že mám jít k psychologové.

stačila jedna diskuse. A přečti si pravidla webu, nemáš tu co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15010
2.11.23 20:55

@Maty823 a s rodiči to probíráš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.11.23 22:21

@Kfětoslava ano každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16337
2.11.23 23:12

No, mě už není dávno 14 a naštěstí depresemi netrpím a taky se mi zdá, že najednou ten čas, tak šíleně frčí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romburg186
3.11.23 06:40

@vokishka No tak tvoje reakce byla teda ukážkou přívětivosti.

• Citovat
  • Upravit
65441
3.11.23 06:49
@Romburg186 píše:
@vokishka No tak tvoje reakce byla teda ukážkou přívětivosti.

Podivej se na jeho dalsi diskuse. Proc porad tu samou, staci jedna. Bude brzo jako Hedus nebo slecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.11.23 07:56
@Maty823 píše:
Dobrý den

Zažívám podobné pocity, je mi 27. Hodně mi tyhle myšlenky způsobují úzkosti, jsou fakt nepříjemně vtíravé a ne a ne zmizet. Beru AD a chodím na terapie.
V první řadě si promluv s rodiči a opravdu vyhledejte pomoc ať už psychologa nebo psychiatra. A pak mám takový tip, co mi pomáhá - na každý den si naplánuj alespoň jednu činnost po škole, kde budeš něco podnikat. Ať už nějaký koníček, procházka, setkání s přáteli, cokoliv. Nejhůř mi na hlavu dělají dny, kdy opravdu nedělám nic. Držím palce ať je líp. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
3.11.23 07:59
@vokishka píše:
Podivej se na jeho dalsi diskuse. Proc porad tu samou, staci jedna. Bude brzo jako Hedus nebo slecna.

O co ti jde? Jses špatně vyspala? :roll:
Chápu, že vás všechny Heduš a spol. štve, ale tohle je čtrnáctiletej úzkostlivej kluk. Je v citlivém věku a neví kudy kam. Trochu empatie proboha.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
5.11.23 11:59

No jo, ale také kolik vám je? (To je řečnická)

@Černá Madonna píše:
No, mě už není dávno 14 a naštěstí depresemi netrpím a taky se mi zdá, že najednou ten čas, tak šíleně frčí. :nevim:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex