Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
prosím o radu. Dnes jsem 16.den cyklu..
Cyklus mám 29-30 dní.
Zkoušela jsem včera a dnes ovulační testy a tohle je výsledek.
MYSLÍTE, že ovulace ještě přijde nebo už je po ovulaci?
Nyní mám bílý krémový výtok ![]()
Vrchní test je včerejší a spodní dnešní..
Děkuji moc za rady ![]()
Tohle jsou jednoznačně negativní testy a nedá se z nich soudit absolutně nic. Ani to, zda ovulace byla, ani to, zda bude. Jak máš dlouhé cykly a do té doby jsi testy nezkoušela?
Tak to je pak těžké cokoliv posuzovat, no. Při 30denním cyklu už dost dobře možná ovulace byla nebo bude zítra (což by test asi nezobrazil) nebo bude za tři dny (to by dnes nezobrazil taky), věštění z křišťálové koule ![]()
Ahoj já sem dělala ovu test 5.9. Někdo mi napsal že není pozitivní někdo ze ano. Taky čekám jestli dorazí mrcha ale naději si moc nedělám.
@Dolcenera píše:
Ahoj já sem dělala ovu test 5.9. Někdo mi napsal že není pozitivní někdo ze ano. Taky čekám jestli dorazí mrcha ale naději si moc nedělám.
Ještě kousek chybí, ale do pár hodin bych řekla, že bude pozitivní.
Za 5 dní by měla dorazit mrcha. Snad nedorazí. Snažím se na to nemyslet ale myslím a to čekání do MS je šílené dlouhý.
@Dolcenera píše:
Za 5 dní by měla dorazit mrcha. Snad nedorazí. Snažím se na to nemyslet ale myslím a to čekání do MS je šílené dlouhý.
Pokud by byl pozitivní např. 6.9., tak to moc dlouhou LF nemáš.. to by mohl být problém k uhnízdění.
Tak já ovulaci mám málo kdy. A ciklus mám nepravidelný takže ne každý měsíc mám ovulaci a když ano není vždy v ten stejní den cyklu. Teď beru druhý měsíc tablety na srovnání cyklu při kterých se ovulace neblokuje.