Bude usínat najednou samo? Přijde to někdy?

73
6.3.18 20:46

prijde to nekdy?

Jsou tu maminky, kterym mimco neuslo jinak nez houpanim v naruci a najednou znicehonic zacalo usinat samo? Lezelo si, zavrelo ocicka a uslo? Jestli ano, kdy to tak prislo? Uz nejak ztracim nadeji, ze se to u nas zmeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6275
6.3.18 20:52

Ve věku 13 měsíců začala usinat u kojeni (předtím jen a pouze v šátku) a ve 2 letech se to zlomilo a stačí už jen ležet vedle ni a usne sama. Jen nevím, jestli jsem touto zprávou uklidnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Faris
6.3.18 20:53

Zkousela jste miminko pevne zavinout a pustit bily sum? Nas maly naopak v ruce usina nerad. Usne, az kdyz ho polozim do postylky. A kdyz ma problem usnout, udelam z nej zavitek, polozim, chvilku podrzim dudak v pusince, druhou rukou s nim lehce hybu a do dvou minut chrni.

• Citovat
  • Upravit
8491
6.3.18 21:03

Z niceho nic ne, musela jsem to syna naucit, kdyz jsem ho uz neunesla. Stalo me to 2 probrecene noci a par dalsich, kdy obcas zaplakal.

Pro toto reseni jsem se rozhodla na zaklade podobne diskuse, kterou jsem zalozila, kdyz jsem zjistila, ze nektere maminky takto uspavaji jeste trilete deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
6.3.18 21:14

Nosila jsem do 9 mesicu a u toho poustela bily sum - fen. Pak uz jsem ho neunesla, takze do postele, kojit a fen :) Od roka pak bez fenu. Ted rok a tri ctvrte a jen kojeni. Ve 2 letech planuju odbourat i to. Ja jsem proti tomu „nechat dite uřvat k spanku“. :( Do dvaceti to preci delat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.3.18 21:16

Vlastní zkušenost nemám, ale u známých to přišlo někdy kolem roku a půl, když mamince ruplo v zádech, a skončila v nemocnici na kapačkách. Tatínek mezi tím nastolil doma jiný pořádek, a najednou to začalo fungovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.3.18 21:21

@Limi123 takze estvill? Nejak se obavam, ze nas to taky nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.3.18 21:23

@Lelio no uplne neuklidnila no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.3.18 21:32

Stejne jako Limi123. Samo od sebe nee. V pul roce jsem zrusila usinani u prsa, asi v 3/4 roce ho uz neunesla a naznala, ze takhle to dal nejde. U usinani jsem mu ale vzdy zpivala/poustela bily sum/klasiku (sama ji neposloucham, ale manzel mu ji nahodou pustil a hrozne ho to uklidnovalo). Tak po tydnu to pochopil. Teda bez fnukani se to neobeslo dost dlouho, ale uz nebyl hysterickej. Pak to zvladl a usinal do 5ti minut. Ted jsou mu dva, ma uz svoji dospelackou postel, ale bez zpivani neusne. Ale ani z ni nesleza ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
6.3.18 21:47
@Lencaaa.v píše:
@Limi123 takze estvill? Nejak se obavam, ze nas to taky nemine…

Ne uplne. Estivill mi prisel moc drasticky, aby syn nemel pocit, ze jsem ho opustila. Stacilo to, ze jsem v pokoji byla s nim, mluvila na nej (nebo nemluvila, kdyz mel ty hysteraky), kdyz pak treba lezel, tak jsem ho i drzela za ruku.

Za celou dobu jsem mistnost opustila jen jednou, a to kdyz mel opravdu velky hysterak, tak jsem proste na par minut odesla z mistnosti, protoze jsem to nedavala, uklidnila jsem se a zase se vratila zpet.

Vysledkem bylo to, ze usinal hezky sam, zacal spat celou noc (predtim se budil treba i 15× za noc v 15 mesicich), ale musela jsem na to usinani byt i nadale v mistnosti. Pokud v mistnosti nechces byt pri usinani s nim, tak asi leda Estivill.

Ja jsem tedy nakonec Estivilla take pouzila pozdeji, protoze jsem z urcitych duvodu uz nemohla travit 2 hodiny denne tim, ze jsem vedle nej sedela a uspavala - kdyz jsem v mistnosti, dela pri usinani blbosti a strasne dlouho mu to trva.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10924
6.3.18 21:48

Do 13 měsíců jsem ho uspavala u prsa v náručí, ne že bych s ním tedy chodila. A najednou zlom, u kojení už nedokázal usnout a chtěl dělat blbosti a začal usínat sám v postýlce. Do té doby naprosto nemyslitelné, že bych ho dala bdeleho do postýlky a šla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí