Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Jsem Hanka, jsem vdana je mi 21 mame 8mi mesicni holcicku Nelinku a cekame novy prirustek ted jsem ve 21tt. Rada si popovidam s kymkoliv o mimi o tehu nebo tak … treba si navzajem poradime vsechny skvele zeny sem
![]()
Ahoj
Tak to gratuluji k dalšímu těhu
Trošku závidím, já si musím ještě nějakou chvíli počkat ![]()
tak musím jelikož jsem teprve 6měs. po císaři a taky i na půl raději chci
Ono někdy mi dává ten raubíř pěkně zabrat, moje nervy ![]()
Ahoj, taky čekáme mimi, jenže už třetí. Klukovi je 7 let a holčině necelých 9 měsíců. Teď končím první trimestr
Přeju teda hodně štěstí a pevné nervy.
@Monika_1192 Tak to pak jo po cisari .. no je to na jednu stranku tzke zvedat a litat kolem prcka a jeste nosit pupik
ale potom to uz snad bude super
![]()
@hnhh mě někdy přepadá strach, jestli ty dětičky vůbec zvládnu. Jak jsi na tom Ty?
ahooooooooooj,gratulujuuu.ja už mam dva prcky.holčinu 5 let a kluka rok
a je to pěkneeej zahul,ale krasny ![]()
@hnhh tak to ti věřím, ale až budou děti ve věku, kdy si spolu vyhrajou, tak to bude supeeer
Teda pokud to nebudou zrovna sourozenci, kteří si škubou vlasy a bůh vi co všechno
![]()
Ahoj, tak já jsem teprve vysadila antikoncepci a budeme se snažit o první…17.4. jsem dobrala poslední prášek, musela jsem počkat na menstruaci a dnes mi končí..takže pak už veselo do toho
Jsem zvědavá, za jak dlouho se nám podaří…jaké máte zkušenosti? Otěhotněly jste rychle, nebo to trvalo déle?
Ahoj. Taky gratuluju
Jé, to budeš mít dítka od sebe něco málo přes rok? To budou kamarádi
Já mám doma 10ti měsíčního a taky už se mi stýská po miminku a těším se, až bude mít kamaráda ![]()
@Lo tak já HA vysadila v prosinci 2010 a v únoru jsem měla po 3 dnech zpožděné menstruace ducha na testu ![]()
@Monika_1192 píše:
@Lo tak já HA vysadila v prosinci 2010 a v únoru jsem měla po 3 dnech zpožděné menstruace ducha na testu
Tak to bylo rychlé
Já to vysadila po 10ti letech užívání, tak mám strach, co to s tělem udělá..jinak je mi 26, tak to je ještě dobrý věk ![]()
@Lo no já ji brala sice jen cca 2 roky, ale myslím, že na délce užívání nijak závratně nesejde
Ale tak asi jak kdo to má no
Každopádně přeji ať se vám taky brzy zadaří ![]()