Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hnhh přesně tak, domácí je domácí
. U nás to nakonec sežral pes ![]()
ja holce vařila jen domaci ,ona skleničky nechtěla.
maty ji všechno,teda jedl.ted mi nějak stavkuje domaci a chce jen skleničky.už bych mu chtěla vařit i jiny jidla,ale on ma reflux a stale blinka.už se nam to krapet zlepšilo,al enechce moc kousky.tak stale mixujeme.ted do něj rvu chleba s lučinou a to je boj.už ho jednou snědl s chuti a ted ,co marodil tak zase na novo.jenže ,když nezačne tak nam už hrozi operaci.dla nam dr. 2 měsice.
@mucinka2 jévany, tak to ti přeji, aby se malej brzy rozjedl a bylo vše v pořádku!
![]()
děkujuuuuuuuuuuuuuu,ja doufam,že se to zlepší.už to bylo na dobry cestě,ale jak marodil tak se zasekl.ja proto udělam maximum.
na sladky ho lakat nechci.stači sušenky pro mrnata,ty teda občas zbaští.no nejvic mu chutnaj granul eod psa.tam leti,rychle strči do pusinky a děla jokoby nic.
dneska trochu žmoulal rohlik a snažil se ![]()
tak jestli papá granule od psa, tak to s ním tak horké nebude
a určitě se brzy rozjí
![]()
ahojky holky,musim sem taky napsat… musim to proste nekomu rict… Mela jsem pritele ale bohužel jsme se rozesli a ja nedostala uz 8dej menstruaci a když jsem to rekla byvalemu tak mi rekl že at jdu na potrat jinak se k tomu malinkemu nebude hlasit :'( a pro me to byl sok kdyz semnou tak mluvil.. vcera jsem byla na gynde a delal mi ultrazvuk ale nic nevidel,pry to pozna po 14 dnech po vynechani menstruace…tak mi dali injekci abych to dostala a kdyz menstruace neprijde do tydne ani po ty injekci tak jsem tehotna.. a ja nevim co mam delat.
nechci jit na potrat! ale nechci vychovat svoje miminko sama.. chtela jsem svymu diteti dat rodinu,oba rodice aby mel chtela jsem svymu diteti dat opravdovou rodinu kterou ja nemela..ten pocit že ho mam treba už v brisku a ted si pomyslim že bych mela jit na potrat tak bych nemohla,hned se rozbrecim. to male za to nemuze nic neudelalo… kdyz budu tehotna a necham si mimi tak ON se k miminku nebude hlasit
a co ja reknu svymu diteti kdyz se me jednou zepta kde ma tatu
? ja to cekani nevydrzim :/ jsem na vse sama,nemam se komu sverit
holky prosim o vas nazor.. moc dekuji ![]()