Přijďte si popovídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5761
25.4.12 21:13

@mucinka2 jo, i když vůbec nepopírám, že mě myšlenky na druhého prcka nelákají… :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.4.12 21:28

mě jak to strašně uteklo s malym tak se mi zachtělo mit dalši mimi,ale naštěsti jsem se z toho rychle probrala.kdyby byl s nama tatinek doma tak klidně a hned,ale už přeci jen jsem starši a energie ubyva.stači dvě až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
25.4.12 21:30

tak to ti věřím, když jsi na děti takřka sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.4.12 21:34

jj je to někdy naročny,ale neměnila bych za nic.tatinek se snaži pomahat aspon ,když je doma.taky mu to je strašně lito,ale takova je doba. :(musi se tam,kde je prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
25.4.12 21:38

tak to máš pravdu, dnešní doba je hrozná, člověk aby dělal od nevidím do nevidím :zed: A pak kolikrát ty peníze stejně stojí za prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.4.12 21:44

jj jsem rada,že ja jsem doma a budu dokud mě děti budou potřebovat.když tatinek hodně pracuje tak ja jim chci byt na blizku a vše vynahradit.a hlavně i ja si jich chci užit dokud i oni maji zajem.všechno strašně leti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
25.4.12 21:51

letí to opravdu neuvěřitelně rychle…říkám si to vždycky, když se dívám na Danka. A ještě ti tu rychlost připomínají jejich pokroky..dřív mi ten čas tak rychle neletěl, až teď…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.4.12 07:04

@meduleinka take nad tim nekdy premyslim co a jak kdyby neco tak co budu delat a kord ted jak to bude dve deti a tak ale pak se uklidnim protoze vzdycky nejak bylo nejak bude ;) hlavne mam nejvetsi strach jestli je dokazu vychovat aby z nich byly dobry lidicky toho se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.4.12 07:08

@mucinka2 dekuju , to verim deti daji dost zabrat , ale je to uzasne sledovat jak rostou a tak proste krasny presne tak jak jak rikas @Monika_1192 no snad si do vlasu vjizdet nebudou :lol: ale take jsou taci znam to se sestrou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.4.12 07:14

@Nainuva ahojky vychazi mi to presne po roce malou mam v srpnu a termin ted taky :D . Presne aspon budou kamaradi no strasne to utika od miminka tak ted jsem zas zvedava tesim na ty rozdily jak je kazdy ditko jine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.4.12 07:23

Je holky ja vubec nestiham cist , odepisovat jsem rada ze se to tu tak rozjelo super :potlesk: a za pozdni reakce se omlouvam :D Jinak co takhle varite detem je tu nektera mamina co jako nesnasi :D ty hami polivky atak :D ne ale mala mi potom blinkala tak sem to prestala davat ale priznam se ochutnala jsem a hruza teda :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.4.12 08:46

A jak zvládáš nosit první a bříškem? Nebolí tě pak? No jo, bude to zápřah, ale co jsem koukala a slyšela, tak většina maminek říká, že začátky jsou těžký, ale potom jsou rády, že si prcci vyhrají. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
26.4.12 09:50
@hnhh píše:
Je holky ja vubec nestiham cist , odepisovat jsem rada ze se to tu tak rozjelo super :potlesk: a za pozdni reakce se omlouvam :D Jinak co takhle varite detem je tu nektera mamina co jako nesnasi :D ty hami polivky atak :D ne ale mala mi potom blinkala tak sem to prestala davat ale priznam se ochutnala jsem a hruza teda :? :D

já malému zkoušela dávat ten zeleninovej příkrm od Hami ve skleničce a vůbec :) Strašně se tím nadavoval, vůbec mu to nechutná…zkoušela jsem to i já a je to pěknej hnus :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.4.12 10:43

@Nainuva no je to hruza co budu povidat uz pupik docela mam takze 9kg mala a jeste brisko ale snazim se opatrne i kdyz to nejak nejde :D vecer jsem rada ze si lehnu … nastesti mala je zlaticko tak to neni zas takoveho litani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
26.4.12 10:44

@Monika_1192 to jo taky jsem koupila asi dve sklenicky a :? :? :? :? radsi domaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová