Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mucinka2 jo, i když vůbec nepopírám, že mě myšlenky na druhého prcka nelákají…
![]()
mě jak to strašně uteklo s malym tak se mi zachtělo mit dalši mimi,ale naštěsti jsem se z toho rychle probrala.kdyby byl s nama tatinek doma tak klidně a hned,ale už přeci jen jsem starši a energie ubyva.stači dvě až až.
jj je to někdy naročny,ale neměnila bych za nic.tatinek se snaži pomahat aspon ,když je doma.taky mu to je strašně lito,ale takova je doba.
musi se tam,kde je prace.
tak to máš pravdu, dnešní doba je hrozná, člověk aby dělal od nevidím do nevidím
A pak kolikrát ty peníze stejně stojí za prd ![]()
jj jsem rada,že ja jsem doma a budu dokud mě děti budou potřebovat.když tatinek hodně pracuje tak ja jim chci byt na blizku a vše vynahradit.a hlavně i ja si jich chci užit dokud i oni maji zajem.všechno strašně leti ![]()
letí to opravdu neuvěřitelně rychle…říkám si to vždycky, když se dívám na Danka. A ještě ti tu rychlost připomínají jejich pokroky..dřív mi ten čas tak rychle neletěl, až teď…:)
@meduleinka take nad tim nekdy premyslim co a jak kdyby neco tak co budu delat a kord ted jak to bude dve deti a tak ale pak se uklidnim protoze vzdycky nejak bylo nejak bude
hlavne mam nejvetsi strach jestli je dokazu vychovat aby z nich byly dobry lidicky toho se bojim
@mucinka2 dekuju , to verim deti daji dost zabrat , ale je to uzasne sledovat jak rostou a tak proste krasny presne tak jak jak rikas @Monika_1192 no snad si do vlasu vjizdet nebudou
ale take jsou taci znam to se sestrou ![]()
@Nainuva ahojky vychazi mi to presne po roce malou mam v srpnu a termin ted taky
. Presne aspon budou kamaradi no strasne to utika od miminka tak ted jsem zas zvedava tesim na ty rozdily jak je kazdy ditko jine ![]()
Je holky ja vubec nestiham cist , odepisovat jsem rada ze se to tu tak rozjelo super
a za pozdni reakce se omlouvam
Jinak co takhle varite detem je tu nektera mamina co jako nesnasi
ty hami polivky atak
ne ale mala mi potom blinkala tak sem to prestala davat ale priznam se ochutnala jsem a hruza teda
![]()
A jak zvládáš nosit první a bříškem? Nebolí tě pak? No jo, bude to zápřah, ale co jsem koukala a slyšela, tak většina maminek říká, že začátky jsou těžký, ale potom jsou rády, že si prcci vyhrají. ![]()
@hnhh píše:
Je holky ja vubec nestiham cist , odepisovat jsem rada ze se to tu tak rozjelo supera za pozdni reakce se omlouvam
Jinak co takhle varite detem je tu nektera mamina co jako nesnasi
ty hami polivky atak
ne ale mala mi potom blinkala tak sem to prestala davat ale priznam se ochutnala jsem a hruza teda
![]()
já malému zkoušela dávat ten zeleninovej příkrm od Hami ve skleničce a vůbec
Strašně se tím nadavoval, vůbec mu to nechutná…zkoušela jsem to i já a je to pěknej hnus
![]()
@Nainuva no je to hruza co budu povidat uz pupik docela mam takze 9kg mala a jeste brisko ale snazim se opatrne i kdyz to nejak nejde
vecer jsem rada ze si lehnu … nastesti mala je zlaticko tak to neni zas takoveho litani ![]()
@Monika_1192 to jo taky jsem koupila asi dve sklenicky a
radsi domaci ![]()