Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, téééda nestačím koukat jak máte dítka po sobě
ale jinak gratuluji
Co se týče otěhotnění…přítel je kamioňák a tak nějak přijel a nechal mi tu „naší malou“
anti jsem nebrala delší dobu,ale těhu plánované nebylo..teď jsem ráda jak to přišlo a nemusela jsem nic plánovat… ![]()
@Junkyska píše:
Ahoj holky, téééda nestačím koukat jak máte dítka po soběale jinak gratuluji
Co se týče otěhotnění…přítel je kamioňák a tak nějak přijel a nechal mi tu „naší malou“
anti jsem nebrala delší dobu,ale těhu plánované nebylo..teď jsem ráda jak to přišlo a nemusela jsem nic plánovat…
@Monika_1192 píše:
@Lo no já ji brala sice jen cca 2 roky, ale myslím, že na délce užívání nijak závratně nesejdeAle tak asi jak kdo to má no
Každopádně přeji ať se vám taky brzy zadaří
Děkuju ![]()
@Junkyska píše:
anti jsem nebrala delší dobu,ale těhu plánované nebylo..teď jsem ráda jak to přišlo a nemusela jsem nic plánovat…
tak to je krásný
![]()
@Junkyska píše:
jeee to je supeeer ![]()
Holky ale je fakt, že jsem měla tento měsíc krapet nahnáno…zpočátku…
V březnu mi po 5ti měs. přišla první MS po porodu a teď v dubnu nic
Naštěsí jsem se uklidnila tady na diskuzích, že je to normální, ani nevíte jaký kámen ze srdce mi spadl
…teda alespoň z větší půlky ![]()
Kamarádka vysadila v listopadu, nebo prosinci anti a na druhý cyklus otěhotněla…a anti brala několik let v kuse
takže držím palce snažilkám ![]()
@Monika_1192 Já měla nahnáno po porodu první tři měsíce, že bych mohla otěhotnět…úplná panická hrůza ![]()
@Monika_1192 píše:
Holky ale je fakt, že jsem měla tento měsíc krapet nahnáno…zpočátku…![]()
V březnu mi po 5ti měs. přišla první MS po porodu a teď v dubnu nic
![]()
Naštěsí jsem se uklidnila tady na diskuzích, že je to normální, ani nevíte jaký kámen ze srdce mi spadl
…teda alespoň z větší půlky
ja jsem teda spokojena,že jsou od sebe 3,5 roku.kači je samostatna,maty je zavislak a i tak to je naroočny.manžel je pořad pryč.chybí nam.nikdo nepomuže
jedna babička ma jen dceru a druha je nemocna
@Junkyska no já na to teď taky myslím víc než je zdrávo
hlavně pokaždé když jdu na záchod a nic
Ale i kdyby, tak vždycky nějak bylo a nějak holt bude
![]()
@mucinka2 píše:ja jsem teda spokojena,že jsou od sebe 3,5 roku.kači je samostatna,maty je zavislak a i tak to je naroočny.manžel je pořad pryč.chybí nam.nikdo nepomuže
jedna babička ma jen dceru a druha je nemocna
tak 3,5 roku je fajn, ale náš Danek má teprve 6měs.a to si fakt nedovedu mít za chvíli druhé…ještě kor po císaři, to by mi gyndař asi dal ![]()
@Monika_1192
Já jsem skoro 6 měsíců po porodu a MS jsem ještě neměla, ale mám strach, že se dá otěhotnět, i když to ještě nemám, další mimi bych chtěla začít " vyrábět" až na podzim. ![]()
Ahoj taky mám dvě děcka jednomu je 15 měsíců a druhému 6 týdnů
chlapci.Je to pěknej záhul
už bych to nechtěla asi ![]()
@kotaska91 no tak to buď ráda, že to ještě nemáš
Mně to plně vyhovovalo…ale jak říkáš…proto jsme se raději chránili, i když ani to není stoprocentní no
Proto mám strach hlavně teď ![]()