Přijďte si popovídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3248
25.4.12 20:46

Ahoj holky, téééda nestačím koukat jak máte dítka po sobě 8o ale jinak gratuluji :kytka: Co se týče otěhotnění…přítel je kamioňák a tak nějak přijel a nechal mi tu „naší malou“ :lol: anti jsem nebrala delší dobu,ale těhu plánované nebylo..teď jsem ráda jak to přišlo a nemusela jsem nic plánovat… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
25.4.12 20:48
@Junkyska píše:
Ahoj holky, téééda nestačím koukat jak máte dítka po sobě 8o ale jinak gratuluji :kytka: Co se týče otěhotnění…přítel je kamioňák a tak nějak přijel a nechal mi tu „naší malou“ :lol: anti jsem nebrala delší dobu,ale těhu plánované nebylo..teď jsem ráda jak to přišlo a nemusela jsem nic plánovat… :pankac:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
25.4.12 20:48
@Monika_1192 píše:
@Lo no já ji brala sice jen cca 2 roky, ale myslím, že na délce užívání nijak závratně nesejde :nevim: Ale tak asi jak kdo to má no :think: Každopádně přeji ať se vám taky brzy zadaří :palec:

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
25.4.12 20:49
@Junkyska píše:
Ahoj holky, téééda nestačím koukat jak máte dítka po sobě 8o ale jinak gratuluji :kytka: Co se týče otěhotnění…přítel je kamioňák a tak nějak přijel a nechal mi tu „naší malou“ :lol: anti jsem nebrala delší dobu,ale těhu plánované nebylo..teď jsem ráda jak to přišlo a nemusela jsem nic plánovat… :pankac:

tak to je krásný :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.4.12 20:53
@Junkyska píše:

jeee to je supeeer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
25.4.12 20:53

Holky ale je fakt, že jsem měla tento měsíc krapet nahnáno…zpočátku… :oops: :) V březnu mi po 5ti měs. přišla první MS po porodu a teď v dubnu nic :-O ;) Naštěsí jsem se uklidnila tady na diskuzích, že je to normální, ani nevíte jaký kámen ze srdce mi spadl :dance: …teda alespoň z větší půlky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
25.4.12 20:55

Kamarádka vysadila v listopadu, nebo prosinci anti a na druhý cyklus otěhotněla…a anti brala několik let v kuse :palec: takže držím palce snažilkám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
25.4.12 20:55

@Monika_1192 Já měla nahnáno po porodu první tři měsíce, že bych mohla otěhotnět…úplná panická hrůza :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.4.12 20:58
@Monika_1192 píše:
Holky ale je fakt, že jsem měla tento měsíc krapet nahnáno…zpočátku… :oops: :) V březnu mi po 5ti měs. přišla první MS po porodu a teď v dubnu nic :-O ;) Naštěsí jsem se uklidnila tady na diskuzích, že je to normální, ani nevíte jaký kámen ze srdce mi spadl :dance: …teda alespoň z větší půlky :jazyk:
:D

ja jsem teda spokojena,že jsou od sebe 3,5 roku.kači je samostatna,maty je zavislak a i tak to je naroočny.manžel je pořad pryč.chybí nam.nikdo nepomuže :( jedna babička ma jen dceru a druha je nemocna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
25.4.12 21:00

@Junkyska no já na to teď taky myslím víc než je zdrávo :) hlavně pokaždé když jdu na záchod a nic :evil: :mrgreen: Ale i kdyby, tak vždycky nějak bylo a nějak holt bude 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
25.4.12 21:02
@mucinka2 píše: :Dja jsem teda spokojena,že jsou od sebe 3,5 roku.kači je samostatna,maty je zavislak a i tak to je naroočny.manžel je pořad pryč.chybí nam.nikdo nepomuže :( jedna babička ma jen dceru a druha je nemocna

tak 3,5 roku je fajn, ale náš Danek má teprve 6měs.a to si fakt nedovedu mít za chvíli druhé…ještě kor po císaři, to by mi gyndař asi dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
25.4.12 21:05

@Monika_1192
Já jsem skoro 6 měsíců po porodu a MS jsem ještě neměla, ale mám strach, že se dá otěhotnět, i když to ještě nemám, další mimi bych chtěla začít " vyrábět" až na podzim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.4.12 21:07

@Monika_1192 to plně chapu.času maš dost. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
25.4.12 21:08

Ahoj taky mám dvě děcka jednomu je 15 měsíců a druhému 6 týdnů :D chlapci.Je to pěknej záhul :nevim: už bych to nechtěla asi :think:

• Citovat
  • Upravit
5761
25.4.12 21:12

@kotaska91 no tak to buď ráda, že to ještě nemáš :) Mně to plně vyhovovalo…ale jak říkáš…proto jsme se raději chránili, i když ani to není stoprocentní no :? Proto mám strach hlavně teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová