Přijímačky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
688
14.4.23 18:47

…no dozvěděli se to tak, že se jí jen tak mezi řečí zeptali, jestli ráda sportuje, ona že jako rada lyžuje a ona že jako a jestli nechodí někam na kroužek sportovní a ona že ne, že má po operaci zad.Ano,propalila to sama, ale v dobré víře, že pokud lékaři nemají problém a má to odsouhlaseno lékaři, tak že nemá co tajit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44657
14.4.23 18:49
@woušinka píše:
No o to jde, jak jsem psala výše, než jsme vůbec začli o pedagogice uvažovat, tak jsme si zjistili, zda nebude problém. A neměl ho ani primář co jí operoval, ani pediatrička a ani na škole při dnech otevřených dveří. Ano, jde o skoliózu, ale už zoperovanou a nemá zakázáno vůbec nic. S tím jsme do toho šli, že je vše cajk. A pak na pohovoru s tím ma jedná problém? Absolutně nechápu…Dokonce mi pediatrička řekl, že nemusí dle jejího stavu ani uvádět způsobila s podmínkou, že je to kat.1.A pak tam slyší naražky na záda a co že tam che jako dělat a jak chce zvedat děti. Pritom děti už v dnešní době na ruce ve školce nikdo nebere, máme sestřenici na pedagogické a na nošení dětí v rukou ji hned v den první upozorňovali, že jako ne.No povím vám holky, že je z toho dcera smutna no.Asi už dnes lékařský posudek nic neznamená. :nevim:

Ale on ten názor učitelky nemůže mít nějakou zásadní váhu - prostě se sečtou body. Tam to nikdo nemůže ovlivnit.
Mimochodem, jak se to tam dozvěděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.4.23 18:54

Už jsem psala výše, že to koza sama propalila, neviděla v tom problém a když přišla řeč na sportovni kroužky, tak řekla, že co je se zády. Nekdo výše psal, že pediatr nemá šajnu co a jak, ale já se ptala přímo i na škole v prosinci přímo na tohle. Jasne, vím, že důležitější jsou body a vědomosti, ale když začnu do toho hodně rýpat, tak si představuji situaci, kdy jsou těsně s body dvě holky, mezi nema ta naše a rozhodnou se kvůli zádům pro tu druhou.Ale to už jsou me fantasmagorie. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44657
14.4.23 18:56
@woušinka píše:
Už jsem psala výše, že to koza sama propalila, neviděla v tom problém a když přišla řeč na sportovni kroužky, tak řekla, že co je se zády. Nekdo výše psal, že pediatr nemá šajnu co a jak, ale já se ptala přímo i na škole v prosinci přímo na tohle. Jasne, vím, že důležitější jsou body a vědomosti, ale když začnu do toho hodně rýpat, tak si představuji situaci, kdy jsou těsně s body dvě holky, mezi nema ta naše a rozhodnou se kvůli zádům pro tu druhou.Ale to už jsou me fantasmagorie. :nevim:

Přesně. Už to moc převracíte. I na to, když mají žáci stejně bodů jsou jasně daná kritéria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
14.4.23 19:03

Testy z matiky mi přišly v pohodě, nijak těžké nebyly, geometrie vyloženě lehká. Matiku si počítám každý rok- moje hobby:)- nejtěžší mi přišly předloni a to ještě tenkrát psali v rouškách. Vnučka také hodnotí matiku jako docela dobrou- na všechny body tedy nedosáhne a ne že tam neudělala nějaké chyby, ale docela pěkně to napsala. Čeština mě nebaví, tak se moc nezajímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.4.23 19:27

Jojo, souhlasím, už se v tom moc nimrám :oops: Asi bude pravda, že to bude nakonec jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
14.4.23 19:53

Syn 45 bodů matika, 44 čeština. Mělo by to stačit i na lepší gympl, ikdyz je letos převis větší. Má ještě dva body za okresní olympiádu. Je hlavně rád, že to má zasebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
14.4.23 20:17

Matematika asi tak stejně těžká jako loni a předloni. Možná i trochu lehčí. Příklady na rýsování byly třeba lehčí. Jinak nic zvláštního, co by neprobirali. Rovnice, výrazy, Pythagorova věta, povrch válce, procenta, grafy, měřítko mapy, trojčlenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25091
14.4.23 20:20
@Lucka1111 píše:
tak ale holka asi nemá zákaz sportu. Jasně neměla by přetěžovat páteř, ale ta škola není vrcholový sport kde by k tomu docházelo. I kdyby měla nějaké omezení, tak bude přechodné a ne trvalé, tak je nesmysl aby kvůli tomu nešla na školu co chce dělat. Lékař jistě ví, že na pedagogické škole je hodně sportu a studium povolil. A určitě jí to nemůže jakkoliv ovlivnit přijímačky, učitelka tam není od toho aby hodnotila zdravotní stav.

No to nemůže, tam se jede na body. Učitelka si to mohla pomyslet pro sebe a s holčinou to neřešit, o tom žádná. Ale některá tady psala, že i aktivní gymnastka měla co dělat. Tak nevím. Asi to taky bude škola od školy, jaké jsou ty nároky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44657
14.4.23 20:25
@lucad77 píše:
No to nemůže, tam se jede na body. Učitelka si to mohla pomyslet pro sebe. Ale některá tady psala, že i aktivní gymnastka měla co dělat. Tak nevím. Asi to taky bude škola od školy. :think:

Já. Ono je tam i plavání, basketbal atd. Ten třeba s výškou gymnastky musíš holt dohnat jinat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25091
14.4.23 20:28
@Havlova píše:
Já. Ono je tam i plavání, basketbal atd. Ten třeba s výškou gymnastky musíš holt dohnat jinat.

Hustý. Jakoby ty učitelky v MŠ pak dělaly s dětičkami přípravu na extraligu ve všech sportech, co? :mrgreen: Když to zakladatelka konzultovala s dceřinými lékaři, tak to snad ta holčina zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45843
14.4.23 20:32
@Havlova píše:
Já. Ono je tam i plavání, basketbal atd. Ten třeba s výškou gymnastky musíš holt dohnat jinat.

A na co je ucitelce v MS basketbal? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44657
14.4.23 20:34
@veria píše:
A na co je ucitelce v MS basketbal? 8o

Mě se neptej. Ani to plavání a gymnastiku atd. neuplatní. Jen základy cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44657
14.4.23 20:37
@lucad77 píše:
Hustý. Jakoby ty učitelky v MŠ pak dělaly s dětičkami přípravu na extraligu ve všech sportech, co? :mrgreen: Když to zakladatelka konzultovala s dceřinými lékaři, tak to snad ta holčina zvládne.

Určitě. Ortopedi jsou opatrní. Mě pravidelně seřvávali za florbal, přitom je dcera jen hypermobilní. A jeden ječel i, že nemá z koně seskakovat, ale jen opatrně slízat.
Přitom sportovní lékař s tím byl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.4.23 20:45

Žádný basket, plavání…Máme na te škole pár známých děvčat…Dcera může dělat veškerý sport, jen nic vrcholově. Normalne v zimě lyžuje, jezdí na snowboardu, jako ostatni.Ale asi máte pravdu, bude záležet, jestli uspěje a získá potřebné body.Za tento pohovor, kde se zpívalo, recitovalo, četlo, hrálo na nástroj a malovalo byl max. pocet bodů navíc 14.Dcera krom hry na nástroj splnila vše. Bylo tam hodně holek, co nepředvedly nic, neboť o tom že se něco bude po nich chtít jaksik nevěděly. Pak lezly ven s brekem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí