Přijímačky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44666
14.4.23 20:48
@woušinka píše: Žádný basket, plavání…Máme na te škole pár známých děvčat…Dcera může dělat veškerý sport, jen nic vrcholově. Normalne v zimě lyžuje, jezdí na snowboardu, jako ostatni.Ale asi máte pravdu, bude záležet, jestli uspěje a získá potřebné body.Za tento pohovor, kde se zpívalo, recitovalo, četlo, hrálo na nástroj a malovalo byl max. pocet bodů navíc 14.Dcera krom hry na nástroj splnila vše. Bylo tam hodně holek, co nepředvedly nic, neboť o tom že se něco bude po nich chtít jaksik nevěděly. Pak lezly ven s brekem

Tak to bude v pohodě. Držím palce. Ten basketbal a plavání bylo pak během výuky, ne při přijímačkách.
Holky (hlavně rodiče) holt pořádně neprostudovaly podmínky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.4.23 20:49

…má zpevněný určitý úsek páteře titanem, toť vše. Primař z pateřovky ji při kontrole vždy nabádá, ať se toho nebojí, že se naopak teď po třech letech od operace může klidně odvázat. Dcera je totiž trochu opatrná. Ale to už zabiham do podrobností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44666
14.4.23 20:53
@woušinka píše: …má zpevněný určitý úsek páteře titanem, toť vše. Primař z pateřovky ji při kontrole vždy nabádá, ať se toho nebojí, že se naopak teď po třech letech od operace může klidně odvázat. Dcera je totiž trochu opatrná. Ale to už zabiham do podrobností

Tak to opravdu drží. Bratr má plastiku křížové oblasti (kostní štěp)+ zpevnění titanem a naprosto v pohodě. Živí se poměrně těžkou manuální prací a problémy mu to nedělá.
A holka ať to prostě ve škole moc nezdůrazňuje (věřím, že se dostane).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
14.4.23 21:18

No vždyť…též jsem jí řekla, že co to tam kecala zase. Jeste neumí tančit mezi kapkami deště noooo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44666
14.4.23 21:20
@woušinka píše:
No vždyť…též jsem jí řekla, že co to tam kecala zase. Jeste neumí tančit mezi kapkami deště noooo :roll:

A hlavně. I kdyby se nedostala, tak si to holt vystuduje na vš. Takže nic není ztraceno. Ale ona se dostane. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.4.23 10:56

Ještě taková poznámka, na DOD jsme šli právě proto, abychom se dozvěděli, zda je pro dceru škola vhodná. To pro všechny, které tady píšou, že někde musely holky kazdoročne cosik ze sportu plnit.Bylo nám tam x krát řečeno, že pokud doktor potvrdí, oni problém nemají a nehledaji. Opakuji přesně jejich slova.Oni snad mají vědět, co je obsahem následujících předmětů.
A pak ji na pohovoru takto sundají?
To je co mě zajímalo, že kdyby se vyjádřili, ze škola pro ni vhodná neni, tak hledám jinou školu. Citime se teď trošku podvedeni školou. Mohla si dát přihlášku jinam…Celou diagnózu jsem konzultovala s učitelkou přímo na dané škole. Prijde mi to celé teď na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44666
15.4.23 11:15
@woušinka píše:
Ještě taková poznámka, na DOD jsme šli právě proto, abychom se dozvěděli, zda je pro dceru škola vhodná. To pro všechny, které tady píšou, že někde musely holky kazdoročne cosik ze sportu plnit.Bylo nám tam x krát řečeno, že pokud doktor potvrdí, oni problém nemají a nehledaji. Opakuji přesně jejich slova.Oni snad mají vědět, co je obsahem následujících předmětů.
To je co mě zajímalo, že kdyby se vyjádřili, ze škola pro ni vhodná neni, tak hledám jinou školu. Citime se teď trošku podvedeni školou. Mohla si dát přihlášku jinam…Celou diagnózu jsem konzultovala s učitelkou přímo na dané škole. Prijde mi to celé teď na hlavu.

Ona asi paní učitelka bude velmi „empatická“. Věřila bych ortopedovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
15.4.23 12:46
@woušinka píše:
To je co mě zajímalo, že kdyby se vyjádřili, ze škola pro ni vhodná neni, tak hledám jinou školu. Citime se teď trošku podvedeni školou. Mohla si dát přihlášku jinam…Celou diagnózu jsem konzultovala s učitelkou přímo na dané škole. Prijde mi to celé teď na hlavu.

Bohužel asi na pohovoru narazila na nějakou chytrolínku. :roll: Chápu, že je z toho dcera špatná, sle doporučení od lékaře máte. To bude stěžejní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.4.23 13:14

No tak uvidíme, požadavky která měla jen splňovat bylo že nesměla mít závaznou poruchu imunity a chování. Coz samozřejmě nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25094
15.4.23 13:17
@woušinka píše:
No tak uvidíme, požadavky která měla jen splňovat bylo že nesměla mít závaznou poruchu imunity a chování. Coz samozřejmě nemáme.

Držím palce. Ale tu hru na nástroj bude muset dopilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.4.23 13:24

Hru na hudební nástroj škola nevyžaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66592
15.4.23 17:31

Nejsem schopna najít výsledky, poradte mi, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44666
15.4.23 17:33
@vokishka píše:
Nejsem schopna najít výsledky, poradte mi, prosím

Výsledky čeho? Příkladů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66592
15.4.23 17:40
@Havlova píše:
Výsledky čeho? Příkladů?

jo, našla jsem testy, ale ne výsledky. ANi nevím, ze kterého dne to je. Jen jsem si to udělala pro zajímavost a chci se kouknout, jestli by mě na střední vůbec vzali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44666
15.4.23 17:43
@vokishka píše:
jo, našla jsem testy, ale ne výsledky. ANi nevím, ze kterého dne to je. Jen jsem si to udělala pro zajímavost a chci se kouknout, jestli by mě na střední vůbec vzali :mrgreen:

https://www.to-das.cz/…-tridy-2023/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati