příkrm

3
24.3.09 09:27

příkrm

Chtěla bych se zeptat,mám 4 měsíční dcerku a pediatr mi řekl ať začneme s příkrmem,ale vůbec mi k tomu nic neřekl,nevim jak začít a jak často příkrm podávat,poraď te mi jak mám postupovat,děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.3.09 10:09

Ahoj, já můžu doporučit skvělé stránky www.kojeni.net, kde najdeš přehledné soubory ke stažení, jak to všechno o přikrmech je - kdy, jak, proč, co atd. Já podle toho jedu a nemám problém. Doktorka mi taky nic neřekla.
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.3.09 13:13

předpokládám, že když chceš začít ve 4. měsíci přikrmovat, že jste na UM, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
27.3.09 13:12

babalu posilala jsem ti SZ, ale nejak to nefunguje, nechapu jak to odeslat, protoze se mi to zobrazuje porad v nedorucenych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 14:10

Moje mimčo nechce papat

Ahoj Maminky, mám doma 8 měsíčního chlapečka (plně kojím) a moje kamaradka mě tvrdí že bych mu měla začít dávat příkrmy! Já mu příkrmy dávám nebo se alespon o to snazim ale malej je prostě nechce, on si sám vezme rohlík a žmoulá si ho ale prostě nic si ode mne ze lžičky nevezme! Občas ano ale málo :( Mě to netrápí ale jí ano. Tak jsem se tak zamyslela. Ale nutit ho přece nemá cenu, ne? Poraďte mi (už mě totiž nadává a tchýně že bych měla už konečně přestat kojit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33046
22.12.13 21:27

@michalamaz Zkusila jsi si pohrát s konzistencí a teplotou? Nutit ho nemá cenu, můžeš jen zkoušet a nabízet, ukázat mu, že jíš to co on a je to mňamka. :nevim:
Kamarádky obě děti vzaly na milost jiné jídlo než mlíko až kolem 10. měsíce. Do té doby to prostě bylo o nabízení a zkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.13 15:13

Děkuji :) tak já budu zkoušet a zkoušet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat