příkrm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
příkrm
Chtěla bych se zeptat,mám 4 měsíční dcerku a pediatr mi řekl ať začneme s příkrmem,ale vůbec mi k tomu nic neřekl,nevim jak začít a jak často příkrm podávat,poraď te mi jak mám postupovat,děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já můžu doporučit skvělé stránky www.kojeni.net, kde najdeš přehledné soubory ke stažení, jak to všechno o přikrmech je - kdy, jak, proč, co atd. Já podle toho jedu a nemám problém. Doktorka mi taky nic neřekla.
Klára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
předpokládám, že když chceš začít ve 4. měsíci přikrmovat, že jste na UM, je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
babalu posilala jsem ti SZ, ale nejak to nefunguje, nechapu jak to odeslat, protoze se mi to zobrazuje porad v nedorucenych
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mimčo nechce papat
Ahoj Maminky, mám doma 8 měsíčního chlapečka (plně kojím) a moje kamaradka mě tvrdí že bych mu měla začít dávat příkrmy! Já mu příkrmy dávám nebo se alespon o to snazim ale malej je prostě nechce, on si sám vezme rohlík a žmoulá si ho ale prostě nic si ode mne ze lžičky nevezme! Občas ano ale málo
Mě to netrápí ale jí ano. Tak jsem se tak zamyslela. Ale nutit ho přece nemá cenu, ne? Poraďte mi (už mě totiž nadává a tchýně že bych měla už konečně přestat kojit)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michalamaz Zkusila jsi si pohrát s konzistencí a teplotou? Nutit ho nemá cenu, můžeš jen zkoušet a nabízet, ukázat mu, že jíš to co on a je to mňamka. ![]()
Kamarádky obě děti vzaly na milost jiné jídlo než mlíko až kolem 10. měsíce. Do té doby to prostě bylo o nabízení a zkoušení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit