Přikrývka - 2 připnuté k sobě - zkušenosti

43
18.2.15 15:00

Přikrývka - 2 připnuté k sobě - zkušenosti

Ahoj holky, chci koupit priteli perinu prodlouzene delky. v jysku maji takovou, ze jsou dve pripnuty k sobe. Mate s tim nekdo zkusenost? Je to nejak nepohodlny nebo neprakticky? me se to libi, ze na leto ma jednu tenci a na zimu dve, tudiz teplejsi. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69111
18.2.15 15:07

Mame ve forme dvojdeky a je to fajn, ted v zime skoro netopim a spime pod tou dvojitou, jak se otepli, rozepneme je a budeme spat pod jednoduchou. Zadna negativa jsem nenasla, krome toho, ze vetsinu roku jedna z dek zabira misto nevyuzita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.2.15 15:08

Diky za rychlou odpoved, to jsem presne chtela vedet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
18.2.15 15:09

Manžel má asi tu co chcete koupit a v pohodě, je taková těžší a to se mu líbí a ani v létě si ji neodepíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.2.15 15:13

Jeste jeden dotaz: do povleceni se to vejde bez problemu? neni to moc tlusty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
18.2.15 15:14

Tak je to tlustsi, ale povlikam uplne normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.2.15 15:16

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149

Mně vyhovuje deka týhle značky (kdysi jsem jí koupil přes Quelle)
http://www.scanquilt.cz/prikryvky
mám tu širší a delší a prakticky celoročně spím jen pod tou tenkou, v zimě v noci netopím a navíc mám i asi 3 mc škvíru v okně kvůli čerstvýmu vzduchu (pod sepnutejma jsem nespal nikdy a tu druhou, teplejší jsem si dal jen na pár nocí, když byly zrovna tuhý mrazy pod -10°C)

Update:
Tak pardon, zmýlil jsem se v názvu, jedná se o Webschatz a mám rozměr deky 155×220, čili o 15 cm širší, než nabízí Scanquilt…

Příspěvek upraven 18.02.15 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767

@jenice8 Máme ji oba, je super. :palec: Není podle mě nějak výrazně silnější než normální přikrývka, do povlečení se ti rozhodně vejde. :lol: My máme takovou, že když se rozepne, oba díly nejsou stejně silné, což je super - ta střední se dá použít na jaro nebo chladnější léto a ta úplně tenoučká je skvělá, když jsou horka. Normální už bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.2.15 15:19

Tak to tam zitra letim a kupuju. kdyby to nekoho zajimalo, v jysku maji zitra slevu na vsechno 20% :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
18.2.15 17:18

Kupovala jsem tu samou v Jysku před cca rokem a půl a jsem spokojená. Spím jen pod jednou vrstvou, druhou mám schovanou pro návštěvy ale i když jsem měla obě připnuté k sobě tak držela dobře, vyhovuje mi i to, že to můžu vrazit do pračky na normální program a suché je to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný