Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chci koupit priteli perinu prodlouzene delky. v jysku maji takovou, ze jsou dve pripnuty k sobe. Mate s tim nekdo zkusenost? Je to nejak nepohodlny nebo neprakticky? me se to libi, ze na leto ma jednu tenci a na zimu dve, tudiz teplejsi. Dekuji
Mame ve forme dvojdeky a je to fajn, ted v zime skoro netopim a spime pod tou dvojitou, jak se otepli, rozepneme je a budeme spat pod jednoduchou. Zadna negativa jsem nenasla, krome toho, ze vetsinu roku jedna z dek zabira misto nevyuzita.
Manžel má asi tu co chcete koupit a v pohodě, je taková těžší a to se mu líbí a ani v létě si ji neodepíná.
Jeste jeden dotaz: do povleceni se to vejde bez problemu? neni to moc tlusty?
Mně vyhovuje deka týhle značky (kdysi jsem jí koupil přes Quelle)
http://www.scanquilt.cz/prikryvky
mám tu širší a delší a prakticky celoročně spím jen pod tou tenkou, v zimě v noci netopím a navíc mám i asi 3 mc škvíru v okně kvůli čerstvýmu vzduchu (pod sepnutejma jsem nespal nikdy a tu druhou, teplejší jsem si dal jen na pár nocí, když byly zrovna tuhý mrazy pod -10°C)
Update:
Tak pardon, zmýlil jsem se v názvu, jedná se o Webschatz a mám rozměr deky 155×220, čili o 15 cm širší, než nabízí Scanquilt…
Příspěvek upraven 18.02.15 v 15:29
@jenice8 Máme ji oba, je super.
Není podle mě nějak výrazně silnější než normální přikrývka, do povlečení se ti rozhodně vejde.
My máme takovou, že když se rozepne, oba díly nejsou stejně silné, což je super - ta střední se dá použít na jaro nebo chladnější léto a ta úplně tenoučká je skvělá, když jsou horka. Normální už bych nechtěla.
Tak to tam zitra letim a kupuju. kdyby to nekoho zajimalo, v jysku maji zitra slevu na vsechno 20% ![]()
Kupovala jsem tu samou v Jysku před cca rokem a půl a jsem spokojená. Spím jen pod jednou vrstvou, druhou mám schovanou pro návštěvy ale i když jsem měla obě připnuté k sobě tak držela dobře, vyhovuje mi i to, že to můžu vrazit do pračky na normální program a suché je to hned.