Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
můžete mi prosím napsat, pod čím spí vaše děti. Mají klasické peřiny (péřové), duté vlákno, ovčí rouno nebo něco jiného?
Díky,
Halka
ahojki, řekla bych pod ničím, věčně odkopaná
Ale jinak má duté vlákno, přikrývku už velkou dospěláckých rozměrů, stejně jako postel. Má 3 roky, neumím vložit metřík. A.
Ahoj Halko, taky máme duté vlákno. Všichni. Nějak si neumím představit klasické peřiny, které nejdou jednoduše strčit do pračky… S ovčím rounem vlastní zkušenost nemám, ale prý jsou na něj slušné alergie… M.
Ahojky, my máme taky duté vlákno, můžu jenom doporučit, normálně klasickou velkou peřinu, předtím měly holky malé peřinky taky z dutého vlákna. Občas to hodím do pračky a není s tím vůbec problém, někdy je nechám vyvětrat na sluníčku a jdou vyvětrat mnohem lépe než moje péřové. tak at dobře vyberete. M.
My máme klasické peřiny..péřové..všichni
..malý už má taky ten větší,klasický rozměr. (jako miminko měl duté vlákno) Já nevím,ale příjde mi,že pokud tam není nějaká alergie,tak to je celkem jedno.
Mladší je zatím v postýlce s malýma peřinkama ani nevím z čeho, spí v pytli, takže má deku spíš aby na ní mohl ležet
Starší spí pod pratelnou přikrývkou, takže asi dutý vlákno. Kupovala jsem
y od Klinmamu.
My rodičové máme peří, holky mají duté vlákno a návštěvy taky…
L.